Готуємо корисну лазан'ю із кабачків
Готуємо корисну лазан'ю із кабачків

Готуємо корисну лазан'ю із кабачків

«Я знаю, що в вас є кабачок в холодильнику, так, той самий самотній, що потім піде на смітник, так і не дочекавшись свого часу. Підбираючи і відпрацьовуючи в цьому році рецепти із кабачка мені хотілось звільнити вас від пательні і стояння над плитою.

Тому сьогодні ми будемо їх запікати. І першим рецептом буде а-ля лазанья. Без листів, без бешамель. Дуже проста і зрозуміла кожному страва і головне — корисна», — розповідає український food-блогер Яна Гордуновська.

Вам знадобиться:

• кабачок 

• фарш 

• цибуля

• часник 

• томатний соус 

• сир

• сіль/спеції 

Готуємо лазан’ю: 

Кабачок солимо і залишаємо для того, щоб він пустив сік і потім промокнути його.

Робимо все, як на відео, і запікаємо 40хв при 200 градусах.

Із спецій використовую: італійську суміш, коріандр. Форма на відео 25х20см.


Теги: готуємо вдома, лазіння, що приготувати вдома
Источник материала
loader