Принц Вільям виступив із промовою вперше після смерті Єлизавети ІІ
Принц Вільям виступив із промовою вперше після смерті Єлизавети ІІ

Принц Вільям виступив із промовою вперше після смерті Єлизавети ІІ

У 2014 році в рамках Королівського фонду принц Вільям заснував усесвітній саміт United for Wildlife, покликаний обговорювати питання захисту дикої природи. Цьогорічний саміт, який відбувся у вівторок у Музеї наук у Лондоні, зібрав близько 300 делегатів. Під час заходу принц Уельський виступив із промовою, яка стала першою після смерті його бабусі Єлизавети ІІ.

«Світ природи — одне з наших найбільших надбань. Це урок, який я засвоїв з юних років від батька та діда, переконаних натуралістів, а також від моєї бабусі, за якою я так сумую, котра дбала про світ природи. У часи втрат приємно вшанувати пам’ять тих, за ким ми сумуємо, завдяки роботі, яку ми робимо», — сказав принц Вільям із трибуни.

Принц Уельський переконаний, що часу для порятунку тварин небагато, однак робота саміту впливає на сферу охорони природи. Він прагнув надихнути присутніх ще більше працювати для збереження флори і фауни нашої планети.

«Усе ще занадто багато злочинців, які вірять, що можуть діяти безкарно, занадто багато життів знищено і занадто багато видів тварин перебувають на межі зникнення через ці мерзенні злочини».

Нагадаємо, що стала відома дата коронації Чарльза ІІІ.


Теги: принц Вільям
Источник материала
Поделиться сюжетом