25 апреля, четверг
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Бенксі показав відео про те, як робив графіті в Україні
Бенксі показав відео про те, як робив графіті в Україні

Бенксі показав відео про те, як робив графіті в Україні

Вітаємо вас на «Хмарочосі»! Ми пишемо про розвиток міст вже 8 років та 116 днів. За цей час ми опублікували вже 19148 новин та статей і продовжуємо це робити щодня. Підтримайте нас щомісячним внеском! За ціною лише однієї поїздки у таксі, ви сприятимете незалежній роботі редакції і допоможете робити Київ місцем для гідного життя, а діяльність влади – прозорішою.

Читайте нас в Telegram, Twitter та Instagram
Скріншот

Британський стріт-арт художник Бенксі показав відео про створення графіті в Україні. Публікація з’явилася на сторінці Instagram митця. Відео підписано: «На знак солідарності з народом України».

Автор показав спричинену війною руйнацію, мирне життя українців та бекграунд своєї роботи. На фоні звучить пісня «Червона рута» Володимира Івасюка, яку виконують вуличні музиканти на бандурі, лунає сигнал повітряної тривоги в Києві.

На відео жінка з дитиною дає інтерв’ю художнику, стоячи біля графіті в Бородянці. Вона розповіла, що руїни, які він бачить, колись були дитячим садком, до якого ходила її дочка, а коли впали бомби, там загинули люди.

Наприкинці відео російськомовний чоловік коментує роботу Бенксі на Великій Житомирській, де зображено шасі російської ракетної системи з пенісом замість ракети. Він каже, що «за это (мурал – ред.) выбил бы все зубы и переламал ноги».

Фото: Gleb Garanich

Раніше Бенксі підтвердив, що створив в Україні сім муралів: у Києві, Бородянці, Ірпені, Горенці.

Читайте також: Маршрут роботами Бенксі в Києві та області (адреси)

Источник материала
Поделиться сюжетом