У Києві повністю відновили подачу води
У Києві повністю відновили подачу води

У Києві повністю відновили подачу води

Вітаємо вас на «Хмарочосі»! Ми пишемо про розвиток міст вже 8 років та 121 днів. За цей час ми опублікували вже 19198 новин та статей і продовжуємо це робити щодня. Підтримайте нас щомісячним внеском! За ціною лише однієї поїздки у таксі, ви сприятимете незалежній роботі редакції і допоможете робити Київ місцем для гідного життя, а діяльність влади – прозорішою.

Читайте нас в Telegram, Twitter та Instagram
Фото: unsplash

В усіх районах Києва відновили водопостачання, але потрібен час, щоб система запрацювала на повну потужність. Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко.

За його словами, у деяких споживачів усе ще може спостерігатися понижений тиск води в системі – це стосується киян, які мешкають на верхніх поверхах багатоповерхівок.

Спочатку повернули водопостачання на лівому березі столиці.

Внаслідок російських обстрілів 23 листопада без світла та води залишилося 80% столиці. Зранку без світла залишалося 25% житлового фонду міста. Через ураження енергооб’єктів країни у столиці тимчасово припинили роботу трамваї, а також фунікулер. До стабілізації ситуації в енергосистемі інтервал руху поїздів у київському метро збільшили до десяти хвилин.

Источник материала
Поделиться сюжетом