Коли немає світла: готуємо салат з бринзою і в’яленими томатами
Коли немає світла: готуємо салат з бринзою і в’яленими томатами

Коли немає світла: готуємо салат з бринзою і в’яленими томатами

«Поєднання бринзи та овочів створене на небесах. Я вирішив не нехтувати таким дарунком богів та приготувати салат з бринзою і в’яленими томатами. А ще додав трохи чорносливу, свіжої зелені, кислоти лимону та гарбузового насіння для різноманітності структур. І знаєте, це божественно смачно!», — запевняє Євген Клопотенко.

Як приготувати салат з бринзою і в’яленими томатами 

Інгредієнти:

200 г бринзи

5-6 томатів (в`ялених)

5-6 черносливин

90-100 г міксу салатів

2 ст. л. гарбузового насіння

½ лимона (сік половини лимона)

2-3 ст. л. оливкової олії

сіль до смаку

Салат з бринзою і в’яленими томатами: покроковий рецепт

Мікс салатів (90-100 г) покладіть у миску. Наріжте 5-6 шт. чорносливу і 5-6 шт. в`ялених томатів тонкими смужками. Додайте до салату.

Розламайте руками на невеликі крихти 200 г бринзи і додайте до салату. Акуратно перемішайте ложкою або руками.

Скропіть салат соком ½ лимона і додайте 2-3 ст. л. оливкової олії. Якщо бринза недостатньо солона, можете злегка довести до смаку сіллю. Перед подачею посипте салат 2 ст. л. гарбузового насіння.


Теги: війна в Україні, готуємо вдома, рецепти клопотенка
Источник материала
loader