Перекус, коли немає світла: сандвіч з грибами і беконом
Перекус, коли немає світла: сандвіч з грибами і беконом

Перекус, коли немає світла: сандвіч з грибами і беконом

«Сандвіч — ідеальний перекус на сніданок або обід, а особливо — якщо ви обмежені в часі. Я розповім вам, як приготувати ідеальний сандвіч з грибами і беконом. Одна з головних умов — обов’язково виберіть для сендвіча хрусткий хліб — чіабату або багет. У поєднанні з грибами у вершках, пікантними оливками і золотистим беконом це буде щось», — обіцяє Євген Клопотенко.

Як приготувати сандвіч з грибами і беконом 

Інгредієнти:

1 шт. Чіабата (або багет, краще використовувати гречаний хліб)

200 г печериць

200 г оливок (без кісточок)

2 ст. л. рослинної олії (20-33%)

150 мл вершків

6 слайсів бекону

4 слайса сиру твердого

Сандвіч з грибами і беконом: покроковий рецепт

200 г печериць подрібніть ножем. За бажанням ви можете використовувати блендер. Розріжте на дві частини 200 г оливок без кісточки, а потім подрібніть їх ножем.

Розігрійте у сковороді 2 столові ложки рослинної олії та підрум`яньте гриби протягом декількох хвилин. Потім додайте до грибів оливки.

Влийте у сковорідку 150 мл вершків і тушкуйте протягом 8-10 хвилин до отримання досить стійкої грибної пасти. Посоліть і поперчіть за смаком.

Розріжте чіабату або багет уздовж на дві половинки. 6 слайсів бекону підрум`яньте в духовці при 180 градусах протягом 10-15 хвилин до хрусткого стану.

На нижню частину чіабати викладіть пасту з печериць із оливками.

Далі викладіть 4 слайса сиру і накрийте верхньою частиною чіабати. Покладіть сендвіч до духовки, розігрітоъ до 185 градусів, на 5 хвилин, щоб сир розплавився.

Дістаньте сандвіч і покладіть в середину хрусткий бекон.


Теги: готуємо вдома, рецепти клопотенка, що приготувати вдома
Источник материала
loader