Новорічні салати — головні страви святкового столу. Але королем завжди був і залишається класичний олів`є. Пропонуємо вам обов`язково приготувати класичний олів`є, і ділимося секретами, які зроблять його смак просто неймовірним. Обіцяємо, у захваті будуть усі гості.
Готуємо класичний олів`є
Складові:
майонез Hellmann`s або домашній
цибуля (1 головка)
3 картоплини
3 моркви
4 яйця
1 банка маринованого горошку
200 грам м`яса (можна взяти філе курки, але набагато смачніші яловичий язик або шматочок фермерської шинки)
4 солоні огірки
1 свіжий огірок
за смаком трохи зеленої цибулі та свіжого кропу
Спосіб приготування класичного олів`є
Відваріть картоплю, моркву, яйця та м`ясо.
Замаринуйте цибулю. Для цього приготуйте маринад (гаряча вода, цукор, оцет та сіль), залийте їм дрібно нарізану цибулю. Миску з цибулею відправте в холодильник на дві години.
Наріжте дрібними кубиками всі інгредієнти, а також додайте трохи зеленої цибулі і свіжий кріп.
Дістаньте цибулю із холодильника. Злийте рідину через друшляк і додайте цибулю до салату.