Клариса Ворд виступила на BoF VOICES 2022 з промовою про Україну
Клариса Ворд виступила на BoF VOICES 2022 з промовою про Україну

Клариса Ворд виступила на BoF VOICES 2022 з промовою про Україну

Темою The Business of Fashion VOICES цього року став «Пошук оптимізму в нестабільному світі». Спікери виступили з промовами на найбільш актуальні теми сьогодення: від війни в Україні до кліматичної кризи та наслідків пандемії. Зокрема, головна міжнародна кореспондентка CNN Клариса Ворд, яка отримала премію Пібоді за висвітлення війни у Сирії, розповіла, що сьогодні має зробити міжнародна спільнота для підтримки українського народу.

Клариса Ворд

Twitter: The Business of Fashion

«Хоча немає сумніву, що Україна якимось чином виграє цю війну, це коштує дуже гіркої ціни», — сказала Клариса.

У своїй промові, яка отримала назву «Битва за Україну: де вона проходить та чому має значення», Ворд зазначила, що повномасштабне російське вторгнення зруйнувало цілі міста, перетворило хлібні поля на попіл та спровокувало продовольчу та енергетичну кризи.

«Я вважаю, що дуже важливо, коли ми говоримо про війну і думаємо про війну», — заявила спікерка, вказуючи, що повномасштабна війна набула «динаміки Давида і Голіафа».

Клариса Ворд особисто відвідувала Україну цього року. За її словами, вона була свідком не лише стійкості та сміливості, а й горя та болю людей, які втратили своїх близьких.

Наприкінці промови Клариса закликала міжнародну спільноту надавати Україні більше гуманітарної та військової допомоги.


Теги: війна в Україні
Источник материала
loader