Хліб з льоном от Наталья Машика
Хліб з льоном от Наталья Машика

Хліб з льоном от Наталья Машика



Інгредієнти

  • 500 г пшеничного цільнозернового борошна
  • 400 мл води
  • 150 г пшеничної закваски
  • 12 г солі
  • 2 ст.л насіння льону
  • 1 ст.л. меду
  • 3 ст.л. рослинної олії

Приготування

  1. Як перетворити звичайну пшеничну закваску в закваску цільнозернову? Все дуже просто. Корміть закваску цільнозерновим борошном.
  2. Якщо хочете тісто замішувати вранці, , то звечора змішайте 20 г закваски, 80 г води, 80 г пшеничного або пшеничного цільнозернового борошна. Зранку візьміть з цієї маси 150 для замішування хліба.
  3. Якщо хочете замішувати тісто в обід, то зранку візьміть 60 г закваски, 60 г води, 60 г пшеничного або пшеничного цільнозернового борошна. Коли закваска збільшиться в 2,5-3 рази, відберіть 150 г для замішування тіста.

Сохранить в:
Источник материала
loader