Смачні рецепти на швидку руку — безцінні. Своїм улюбленим рецептом оладок з цукіні (або кабачка) поділилася дипломована нутриціологіня ірландського Institute of Health Sciences та засновниця школи правильного харчування theBODY school Софія Рожко.
Інгредієнти для оладок:
1 цукіні
1 морква
2 яйця
3 ст л борошна
2 ст л пармезану⠀
Для соусу:
150 г грецького йогурту
зелень
часник
сіль
Готуємо оладки:
Натираємо цукіні та моркву, додаємо яйце, борошно, пармезан.
Викладаємо оладки на пательню (можна додати олію) і смажимо на середньому вогні під кришкою по 3-4 хв з кожної сторони.
Робимо соус і подаємо разом. Смачного!
Теги: готуємо вдома, Софія Рожко нутриціолог, швидкі рецепти