Сьогодні готуємо дуже смачну та небанальну страву — хрустку рибу зі смаженим картофелем. Цей обід або вечерю ви приготуєте на швидку руку, а wow-ефект для всіх, хто її спробує, гарантовано. Починаємо!
Інгредієнти:
600 г улюбленої риби для смаження
3 яєчні білки
60 г кукурудзяних пластівців без цукру
80 г соусу тартар
4 картоплини
олія для смаження
1 лимон
Приготування:
Розігрійте олію до 180°C.
Промийте рибу під холодною водою і висушіть паперовим рушником. Наріжте рибу на шматочки та посоліть.
Вимийте картоплю та наріжте її великими скибочками. Обсмажте картоплю протягом 8-9 хвилин, залежно від її розміру.
Збийте яєчні білки виделкою. Кукурудзяні пластівці розламайте на великі шматочки.
Шматочки риби послідовно занурюйте в яєчні білки, а потім у кукурудзяні пластівці. Смажте шматочки риби від 4 до 6 хвилин, залежно від їх товщини.
Подавайте смажену рибу із соусом тартар та лимоном.