/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F198%2Fdae124256066a881d95989464cfeaa45.jpg)
Пляцок «Веселий батяр»
Дуже смачний пляцок і легко готується.
Приготування:
Корж:
Збити білки з цукром до стійкої піни. Вмішати кокосову стружку, мак і горіхи.
Випікати при 180*С приблизно 25 хв.
Крем: із молока, крохмалю, цукру, ванільного цукру та жовтків.
Усе збити вінчиком до однорідності та, помішуючи, заварити.
Охолодити. Збити з маслом до пухкості. Розділити на 4 частини. Однією частиною змастити корж.
Каву перемішати з коньяком. Кожен крекер опускати на 1-2 секунди у цю суміш і викладати на крем в один шар. Згори змастити другою частиною кр5му. Повторити ці шари ще два рази.
Родзинки проварити 5 хвилин у вині. Остудити, розкласти на верхній шар крему і втиснути злегка у нього.
Шоколад розтопити з 35 мл вина і змастити родзинки згори.
ВІДЕО РЕЦЕПТУ ТУТ: youtu.be/aWYfEPT_piI
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F216%2Fbae1b2fc0a50cf3570296799ceae5b7d.jpg)
Победительница "Холостяка-13" Инна Белень сделала сразу две пластические операции
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F216%2F8bae8f5dbb0330c10ecda1a2b879dac8.jpg)
Виталий Козловский выплатил долг Кондратюку и громко вернулся на сцену
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F216%2F4e9853a4b7acc73854f9f9a00bd9f133.jpg)
Надувная Ким Кардашьян появилась в центре Нью-Йорка на Таймс-сквер
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F216%2F33aa75aca90f413cb6483c43091783c5.jpg)