Готуємо кето-страву з Хеллі Беррі: курка з кокосовою олією та томатами
Готуємо кето-страву з Хеллі Беррі: курка з кокосовою олією та томатами

Готуємо кето-страву з Хеллі Беррі: курка з кокосовою олією та томатами

Хеллі Беррі діагностували діабет у віці 19 років. Тоді ж вона зрозуміла, що заради свого здоров`я має зробити серйозні зміни у способі життя. У зв`язку з цим актриса повністю відмовилася від обробленого цукру, хліба та шкідливих жирних продуктів у раціоні. Натомість вона обрала дієту, яка включає багато овочів, корисних жирів і чистої води.

Хеллі Беррі поділилася своїм улюбленим рецептом приготування курки, яку можна їсти на кето дієті.

Інгредієнти для приготування курки варто розраховувати самостійно, виходячи з порцій та смакових побажань:

куряче філе та курячий бульйон;

гімалайська чи морська сіль;

кокосова олія;

томати;

замінник соєвого соусу;

натуральний підсолоджувач;

кокосовий оцет;

часник;

чорний мелений перець;

корінь імбиру.

Спосіб приготування:

1. Викладіть кокосову олію на сковорідку і дайте їй добре нагрітися.

2. Займіться м`ясом. Філе курки висушіть паперовим рушником, наріжте невеликими кубиками, посоліть на смак і обсмажте в кокосовому маслі до красивого золотистого відтінку.

3. Потім дістаньте курку, але залиште кокосову олію на сковороді. Додайте до залишків олії курячий бульйон, томатне пюре, замінник соєвого соусу, натуральний підсолоджувач, кокосовий оцет, часник, чорний перець та натертий імбир. Ретельно перемішайте всі інгредієнти та протушкуйте не більше трьох хвилин.

4. Після цього в соус відправте раніше приготовлену курку і тушкуйте разом ще приблизно 5-6 хвилин.

Кето курку можна їсти як окрему страву, так і з вашим улюбленим гарніром. Смачного!


Источник материала
loader