Різдвяний випуск «Топшефи х WINETIME» з Дмитром Горовенком та Сонею Забугою вийшов на YouTube
Різдвяний випуск «Топшефи х WINETIME» з Дмитром Горовенком та Сонею Забугою вийшов на YouTube

Різдвяний випуск «Топшефи х WINETIME» з Дмитром Горовенком та Сонею Забугою вийшов на YouTube

Особлива подія для особливих вас! Перший, різдвяний випуск «Топшефи х WINETIME. Готуємо разом» вийшов на YouTube.

Це проєкт, спрямований на поширення гастрономічної культури України, пошук та відкриття нових смакових поєднань, а ще — на сміливі експерименти. 

Цього разу для глядачів готує Дмитро Горовенко — шеф із 20-річним досвідом. У 26 років він увійшов у рейтинг «25 кращих шеф-кухарів України». Дмитра також нагородила Асоціація шеф-кухарів України за внесок у кулінарний розвиток Києва.

У різдвяному випуску разом з шеф-редакторкою ELLE Сонею Забугою він переосмислить українську кухню та приготує запечений мʼясний рулет з ялівцево-ягідним соусом та цвіклями.

Різдвяний випуск «Топшефи х WINETIME» з Дмитром Горовенком та Сонею Забугою вийшов на YouTube - Фото 1

Інгредієнти для страви:

Вирізка яловича — 500–700 г

Сир Чечел  — 100 г

Сир Брі — 100 г

Шпинат свіжий — 1 уп.

Гірчиця американська — 100 г

Шинка варенокопчена — 250 г

Бекон різаний — 200 г

Олія оливкова — 200 г

Соус соєвий — 150 г

Розмарин свіжий — 10 г

Буряк свіжий — 50 г

Часник — 1 шт.

Мед — 100 г

Хрон білий конс. — 1 б.

Сіль 

Перець чорний

Квіти для прикраси — 1 уп.

Мікрогрін редиска — 1 уп.

Лимон — 1 шт.

Вино червоне — 200 г

Цукор — 300 г

Шпагат — 1 шт.

Повний рецепт та лайфхаки дивіться у відео.

Источник материала
loader