Сьогодні в проєкті гастрономічних вражень «ТОПШефи х WINETIME. Готуємо разом» на кухні нашого технічного партнера GAGGENAU вдруге працюватиме Влад Кіндер — шеф ресторану Citronelle.
Картопляні млинці з чорною ікрою та крем-фрешем — це смачна, цікава та достатньо легка в приготуванні страва.
«На мою думку, ця страва — свого роду квінтесенція кухні CITRONELLE. Вона гармонійно поєднує традиційні українські продукти, французьку гастрономію та творчий підхід», — каже Влад.
Інгредієнти для приготування:
Картопля в мундирах — 500 г
Борошно семола — 2 ст.л
Філадельфія — 2 ст.л
Яйце — 2 шт.
Жовток — 1 шт.
Сіль — 6 г
Перець білий — 2 г
Топлене масло — 20 г
Крем-фреш — 100 г
Кріп — 10 г
Цибуля шніт — 10 г
Оливкова олія — 35 г
Чорна ікра — 50 г
Лайфхаки та підказки від шефа — у відео. А повний рецепт — на нашому каналі. Нехай смакує!