Слухаємо новий альбом Бейонсе Cowboy Carter
Слухаємо новий альбом Бейонсе Cowboy Carter

Слухаємо новий альбом Бейонсе Cowboy Carter

Американська співачка Бейонсе випустила свій восьмий студійний альбом під назвою Cowboy Carter. Він став продовженням попереднього — Renaissance, який вийшов у світ у 2022 році. 

Альбом складається з 27 треків, що поєднують жанри кантрі, блюзу та R&B. Серед виконавців, які долучилися до створення пісень, — Майлі Сайрус, Віллі Нельсон, Доллі Партон і Фарелл Вільямс. 

Окрім нових треків, Бейонсе додала до нового альбому й кілька каверів на культові хіти. До прикладу, зірка виконала трек The Beatles ‘Blackbird’, а також ‘Jolene’ від Доллі Партон, який та випустила ще у 1973 році. 

Співачка розповіла, що працювала над альбомом цілих п’ять років, і він став результатом багатьох пережитих моментів у її житті. 

«Він народився з досвіду, який у мене був багато років тому, коли я не відчувала себе бажаною... Проте завдяки йому я глибше занурилася в історію кантрі-музики, вивчила наш багатий музичний архів. Зараз мені приємно бачити, як музика може об`єднати стільки людей у всьому світі, підсилити голоси тих, хто присвятив таку частину свого життя, досліджуючи нашу музичну історію», — поділилася Бейонсе.

Слухаємо новий альбом Бейонсе Cowboy Carter - Фото 1

Виконавиця додала, що альбом постав з виклику собі. «Критика, з якою я зіштовхнулася, коли вперше увійшла в цей жанр, змусила мене пройти повз чимало обмежень. Act II — це результат виклику самій собі». 

Усього за кілька днів Cowboy Carter побив рекорди музичних платформ Spotify та Apple Music, отримавши «найбільше в історії транслювань у перший день виходу альбому».

Слухаємо новий альбом Бейонсе Cowboy Carter - Фото 2

А особливо приємним бонусом стала залученість українського бренду до створення анонсу альбому. Так, на деяких світлинах, які Бейонсе опублікувала у своєму Instagram, вона постала в ковбойському капелюсі від Ruslan Baginskiy.

Слухаємо новий альбом Бейонсе Cowboy Carter - Фото 3


Источник материала