Пісна паста з грибами в зеленому соусі
Пісна паста з грибами в зеленому соусі

Пісна паста з грибами в зеленому соусі

Що їсти в піст на сніданок, обід і вечерю? Для всіх, хто його дотримується, смачні та ситні рецепти без олії, молока і яєць буквально на вагу золота. Сьогодні ми приготуємо смачну пісну вечерю з доступних продуктів.

«Цей рецепт буде відрізнятись від інших, бо він буде неконкретний. Більшість інгредієнтів ви обираєте самі — на свій смак. Я пишу тільки конструктор, а ви вирішуєте. У дужках «()» те, що я використовувала», — розповідає українська food-блогерка Hanna Veganna.

Готуємо пасту:

Інгредієнти:

200 г пасти (фарфалле)

150 г грибів (боровики)

2 ст. л. соєвого соусу

олія для смаження

Соус:

50 г зелені (петрушка)

50 г горіхів/насіння (соняшник і арахіс)

2 зубчики часнику

2 ст. л. лимонного соку

3 ст. л. олії (оливкова)

50-80 мл води

Сіль та свіжозмелений перець

Готуємо пісну пасту:

Пасту відварити згідно з інструкцією на упаковуванні, в добре підсоленій воді.

Горіхи та насіння легко підсмажити на сухій пательні. Всі інгредієнти змолоти в блендері.

На пательні розігріти олію, додати нарізані гриби, смажити до золотистого кольору. Додати соєвий соус і смажити ще 1-2 хв, щоб гриби карамелізувались.

Додати приготовлені макарони та соус, все перемішати та потримати на вогні ще 1-2 хвилини. Пісна страва готова!


Источник материала
Поделиться сюжетом