Що їсти в піст на сніданок, обід і вечерю? Для всіх, хто його дотримується, смачні та ситні рецепти без олії, молока і яєць буквально на вагу золота. Сьогодні ми приготуємо смачну пісну вечерю з доступних продуктів.
«Цей рецепт буде відрізнятись від інших, бо він буде неконкретний. Більшість інгредієнтів ви обираєте самі — на свій смак. Я пишу тільки конструктор, а ви вирішуєте. У дужках «()» те, що я використовувала», — розповідає українська food-блогерка Hanna Veganna.
Готуємо пасту:
Інгредієнти:
200 г пасти (фарфалле)
150 г грибів (боровики)
2 ст. л. соєвого соусу
олія для смаження
Соус:
50 г зелені (петрушка)
50 г горіхів/насіння (соняшник і арахіс)
2 зубчики часнику
2 ст. л. лимонного соку
3 ст. л. олії (оливкова)
50-80 мл води
Сіль та свіжозмелений перець
Готуємо пісну пасту:
Пасту відварити згідно з інструкцією на упаковуванні, в добре підсоленій воді.
Горіхи та насіння легко підсмажити на сухій пательні. Всі інгредієнти змолоти в блендері.
На пательні розігріти олію, додати нарізані гриби, смажити до золотистого кольору. Додати соєвий соус і смажити ще 1-2 хв, щоб гриби карамелізувались.
Додати приготовлені макарони та соус, все перемішати та потримати на вогні ще 1-2 хвилини. Пісна страва готова!