10 пісень, що повертають спокій та гармонію душі
10 пісень, що повертають спокій та гармонію душі

10 пісень, що повертають спокій та гармонію душі

Українська співачка Даша Суворова переконана, що пісні можуть дійсно рятувати життя та повертати у правильні місця. Долати кризи та відчувати спокій Даші допомагають треки як українських, так і закордонних артистів. У її плейлисті композиції, які здатні повернути гармонію душі, допомагають подорожувати, пережити болюче розставання, а якщо треба — навіть одягають в броню. Артистка поділилась власною добіркою пісень, які роками звучать саундтреком до її емоційних переживань та ідеально підходять до весняного настрою.

1. Thomas Dybdahl — «But we did». Сильна і вічна пісня для мене впродовж багатьох років. Коли в мене немає сил йти, я вмикаю її голосніше і слухаю.

2. Radiohead — «Jigsaw falling into place». Ця пісня мій щит назавжди.

3. Erik Satie — «Gymnopédie No. 1». Ця композиція, як аромат, налаштовує у будь-яку пору року на спокій та гармонію. Монологом промовляє до свідомості та переносить в часи глибокої та містичної музики.

4. Sting — «Desert Rose». Я виросла на сході України. Ця пісня завжди грала у нас вдома. Під неї я завжди танцювала та уявляла якусь східну далеку країну, у якій ніколи не була.

5. Christian Löffler — «Nil». З цією піснею я познайомилась під час війни. Вона надягає на мене найцінніше вбрання, яке потрібно зараз всім — спокій.

6. Океан Ельзи — «Там, де нас нема». Нагадує мені, що я завжди маю повернутися додому, де б я не була.

7. Esthetic Education — «Leave Us Alone». Все, до чого торкався український музикант Юра Хусточка, набирало символічний і вічний сенс. Круто, жити з такими людьми в один час.

8. Daniela Lalita — «No Para». Ця пісня мене врятувала минулої весни, коли я переживала розлучення.

9. RY X — «Body Sun». Я бачу сонце і відчуваю запах океану, коли її слухаю.

10. Ніна Матвієнко — «Квітка душа». Останні чотири роки ми були дуже близькі, жили поруч, багато говорили, гуляли біля Батьківщини-Матері. Ніна Митрофанівна читала мені свої рукописи, годувала борщем і казала: «вдягни шкарпетки — не мерзни». Вічна, легендарна Квітка Душа.


Источник материала