Свобода вартістю в 2 млн доларів? Деталі мирової угоди Брітні Спірс з батьком
Свобода вартістю в 2 млн доларів? Деталі мирової угоди Брітні Спірс з батьком

Свобода вартістю в 2 млн доларів? Деталі мирової угоди Брітні Спірс з батьком

Брітні Спірс та Джеймі Спірс врегулювали суперечку щодо оплати судових витрат батька та управління фінансами співачки. Про це повідомляє New York Times. 

Рішення ухвалили 25 квітня у Верховному суді Лос-Анджелеса. Умови мирової угоди обидві сторони не розголошують.

Американська співачка упродовж 13 років перебувала під опікою батька. 2021 року їй вдалося повернути контроль над своїм життям. Відтоді Джеймі Спірс просив понад 2 мільйони доларів на гонорари юридичним фірмам, які він найняв. Він також вимагав оплатити судовий рахунок поточного адвоката. 

Натомість адвокат Брітні Спірс заперечував будь-які гонорари для батька співачки. Він вказував на те, що його клієнтка не повинна оплачувати рахунки Джеймі, і врахував, що колишній опікун виконавиці заплатив собі 6 мільйонів доларів, неналежним чином стежив за своєю донькою та брав участь у фінансових зловживаннях. Батько Брітні не погоджувався зі своїми правопорушеннями. 

Адвокат Джеймі зазначив, що не може обговорювати умови угоди, адже вони є конфіденційними. Проте він підкреслив, що сторони узгодили всі питання. Адвокат Брітні вказав, що для нього було честю представляти співачку в суді. 

«Як вона й хотіла, тепер її свобода містить те, що їй більше не потрібно відвідувати суд або бути залученою до суду в цій справі», — підсумовується в заяві.

Однак видання The Guardian із посиланням на TMZ зазначає, що Брітні Спірс зобов’язана сплатити юридичні рахунки свого батька, які перевищують 2 мільйони доларів. Ця сума є доповненням до кількох мільйонів доларів, які вона вже заплатила своїм адвокатам. Джерела видання назвали співачку «розлюченою» через фінансовий удар.  


Источник материала
Поделиться сюжетом