Улюблені beauty-засоби Елізабет Тейлор
Улюблені beauty-засоби Елізабет Тейлор

Улюблені beauty-засоби Елізабет Тейлор

У нашій пам`яті Елізабет Тейлор назавжди залишиться розкішною Клеопатрою, королевою Голлівуду, жінкою, яка запалювала серця шанувальників поглядом глибоких синіх очей. Одна з найкрасивіших жінок планети сміливо втілювала яскраві образи на екрані, в театрі та, звісно, в житті.

Насправді, практично неможливо обговорювати індустрію краси та історію Голлівуду, не згадуючи про вплив Елізабет Тейлор. Колишній виконавчий асистент актриси та співробітник Фонду Елізабет Тейлор по боротьбі зі СНІДом Тім Мендельсон розповів про її секрети краси та улюблені beauty-засоби.

5 beauty-секретів Елізабет Тейлор  

Брови

Говорили, що брови Елізабет Тейлор були помітні з космосу! Природа щедро нагородила актрису широкими густими бровами. Акторка не соромилася їх і додатково підкреслювала всіма можливими засобами. Саме Елізабет Тейлор ввела моду на широкі брови.

Помада 

У виборі губної помади лідирувало тріо: YSL, Chanel і Christian Dior. Мендельсон розповів, що Елізабет віддавала перевагу вологим помадам у відтінках червоного, рожевого і коралового. Вона ніколи не використовувала матові помади, а також нюдові або коричневі відтінки. 

Вона обожнювала блиски, щоб додати сяяння та об’єму губам.

Макіяж очей

Найчастіше для макіяжу очей Тейлор використовувала тіні та туш Christian Dior. У неї була палітра з синіми та фіолетовими тінями, а також зеленими та золотистими. Вона також робила макіяж із тінями Shu Uemura і M.A.C.

Для підводки очей вона використовувала темно-сірий олівець Clinique Cake Eye Liner.

Ідеальна шкіра обличчя

Найчастіше Елізабет наносила крем для обличчя Jergens, але також вона використовувала зволожувальний крем Elizabeth Arden 8 Hour. Трішки пізніше на її туалетному столику з’явилися бренди La Mer і La Prairie.

Щоб зробити бездоганний тон обличчя, вона використовувала крем-пудру Gerda Spillmann Bio-Fond Cream-To-Powder Foundation від Top Chic.

А ще — у це складно повірити, але Елізабет Тейлор видаляла з лиця абсолютно все волосся, навіть найдрібніше і найшкідливіше. Таку звичку голлівудська діва запозичила у Клеопатри відразу після того, як зіграла її в однойменному фільмі.

Вода

Тейлор пила дуже багато чистої негазованої води, і лише зрідка пила каву та чай.

Також, вона завжди йшла у ванну після того, як її зачіска була готова, а макіяж завершений... Вона приймала ванну останньою, тому що пара закріплювала чудово макіяж й робила локони більш еластичними та слухняними. До речі, з кінця 50-х до 70-х років улюбленим перукарем акторки був Александр де Парі, відповідальний за всі ці складні, фантастичні стилі, наповнені всім, від живих квітів до найблискучіших коштовностей з власної колекції Елізабет.


Источник материала
Поделиться сюжетом