Greencubator відкриває набір на курс для майбутніх «зелених підприємців»
Greencubator відкриває набір на курс для майбутніх «зелених підприємців»

Greencubator відкриває набір на курс для майбутніх «зелених підприємців»

Навчальна платформа для екостартапів Greencubator.Academy оголошує новий набір на безкоштовний курс «Зелені стартапи: шлях прогресу». Навчання розраховане на екоінноваторів та екоактивістів, які мають власну зелену ідею та мріють перетворити її на дружній до довкілля бізнес.

Студенти досліджуватимуть потенційних клієнтів, розроблятимуть чи вдосконалюватимуть свій продукт і складатимуть реалістичний бізнес-план, з яким можна буде розпочати зелене підприємництво.

Курс складаться з відкритої та закритої частин. Відкрита частина доступна для всіх і розповідає про екологічний вплив, інструменти для запуску зеленого бізнесу, сегментацію ринку, вибір стартового сегмента тощо. Студенти, які успішно пройдуть перший етап навчання, отримають доступ до закритої частини курсу. Також на них чекатимуть консультації з експертами з маркетингу, брендингу, фінансів, юридичних питань і т.д.

Випускники Академії отримають доступ до мережі потенційних бізнес-партнерів, міжнародних грантових програм та інвесторів, необхідних для бізнес-діяльності онлайн-сервісів, а також стануть частиною цілої екосистеми зелених стартапів, яку вже 15 років підтримує Greencubator.

Для навчання у Greencubator.Academy потрібно зареєструватися на платформі до третього травня й обрати курс «Зелені стартапи: шлях прогресу».

  • #екологічність
  • #зелені технології
  • #Стартап

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Источник материала
Поделиться сюжетом