Тіна Кароль розповіла про свою найбільшу поразку на початку музичної кар’єри
Тіна Кароль розповіла про свою найбільшу поразку на початку музичної кар’єри

Тіна Кароль розповіла про свою найбільшу поразку на початку музичної кар’єри

Українська виконавиця Тіна Кароль вперше поділилася історією свого старту в музичній індустрії, розповівши на шоу «Пісня мого життя» про невдалий відбір до дівочого гурту. 

Співачка зазначила, що про роботу на сцені вона почала думати вже у 17-18 років, коли навчалася в музичному училищі. Тоді Тіна відмовилася від батьківських грошей і вирішила сама заробляти на своє життя. Так, вона стала ходити на різноманітні кастинги. 

«І одним із цих кастингів був набір у найкрутішу дівчачу команду. Нас зібрали трьох: Олену Омаргалієву, дівчину Пауліну й мене. Я тоді була найгрубіша, важила 67 кг. На кастингу мене взяли, а потім запросили в студію, щоб я виконувала з усіма пісню “Чом ти не прийшов”», — сказала виконавиця.

У результаті пісню Тіні Кароль все ж не вдалося виконати через погане самопочуття та брак досвіду співання в ансамблі. 

«У мене тоді були чоботи з діркою на підошві, бо я не могла купити інші. Був сильнющий дощ. Я йшла під дощем, і, звісно, у мене захрипло горло. Далі я приходжу на цю студію і співаю. Я ніколи не співала в ансамблі, це зовсім інший спів, тому не змогла тримати свою партію. І вони мені кажуть: "Погано, це все погано". Немовби вигнали мене з гурту, у який я майже потрапила. Це моя була найбільша поразка в ранньому шоубізнесі», — додала Тіна Кароль.

За словами співачки, цей проєкт так і не був запущений. Однак для себе Тіна зробила висновок, що успіх приходить до підготовлених.


Источник материала
Поделиться сюжетом