Де замовити паску до Великодня: 10 закладів Києва, які допоможуть зібрати святковий кошик
Де замовити паску до Великодня: 10 закладів Києва, які допоможуть зібрати святковий кошик

Де замовити паску до Великодня: 10 закладів Києва, які допоможуть зібрати святковий кошик

Обов’язковий атрибут святкового кошика на Великдень — паска. Її можна приготувати за рецептом або ж замовити в закладі. 

Покроковою інструкцією ми ділилися раніше в матеріалі, а зараз розповідаємо про 10 кондитерських, пекарень та ресторанів Києва, які пропонують гарно доповнити великодній стіл. 

Набір O.TAJE X Zavertailo

Великодній набір, створений в колаборації з пекарнею «Завертайло», складається з бавовняної серветки, прикрашеної традиційними орнаментами писанок, та паски з маковою начинкою в капсулах молочного шоколаду, а також з вишнею. 

Паски від Leilia Bakery

Пекарня приймає замовлення на класичні, малинові та шоколадні паски.

Також можна придбати благодійну паску — вона має пухке й ніжне тісто, а ще солодкі крильцята янгола на верхівці. Весь прибуток від продажу пекарня передасть в Gen.Ukrainian — громадську організацію, яка займається психологічною реабілітацією дітей, постраждалих внаслідок війни.

Великодній кошик у Milk Bar

Заклад пропонує різні види пасок. Один з них — «Три молока». Це хрустка  та ніжна всередині паска з вершковим кремом на основі згущеного молока, прикрашена глазур’ю та кроликом з карамельного шоколаду. Також у Milk Bar можна придбати великоднє печиво й тарт.

Веганські паски від Green Chef

У Green Chef є веганські паски з різними начинками: карамеллю та мигдалевими пластівцями,  чорницею та смородиною, шоколадом та горіхами. У них ще можна знайти великодні шоколадні яйця з обліпиховою начинкою.

Паски в Rose Family

До Великодня пропонують солодкі паски зі швейцарською меренгою чи шоколадом. Також у них можна замовити дитячу паску з глазур’ю та крафтовим пряником. 

Святкова колекція в Bakehouse 

Пекарня презентує святкову колекцію пасок — можна обрати традиційну з ружами та косами, Кловську з родзинками та цукатами, сирну печену із домашнього сиру. Також у них є Паски Добра — частину з прибутку за них пекарня перерахує фонду «Таблеточки». 

Паска від «Італійської Редакції»

Заклад пропонує класичну паску з мигдалевого борошна та з домашніми цукатами, родзинками та шоколадними кульками. Також в Італійській редакції готують паску «Київ вечірній» з ліщиновим праліне, шоколадним кремом та золотими горішками.

Паска в «100 років тому вперед»

Заклад має сімейну традицію — пекти пухкі, жовткові паски теплого сонячного кольору із сушеними ягодами, вимоченими в бренді, насінням кропу та білою глазур’ю.

Великодній кошик «Канапа»

Ресторан нової української кухні підготував великодній кошик. Він складається з крафтової паски із заварного крему, декорованої горіхами та сухофруктами, сирних коників із Закарпаття, буженини від шефа, паштету з печінки птиці та інших продуктів. 

Святкові набори в Músse

У кондитерській можна замовити класичні та шоколадні паски. Окрім традиційного символу Великодня, у закладі пропонують святковий набір макарон, мусові торти, набори еклерів та бісквітних батончиків.

Источник материала
Поделиться сюжетом