В’єтнамки — мастхев цього літа: трендові моделі та приклади стилізування
В’єтнамки — мастхев цього літа: трендові моделі та приклади стилізування

В’єтнамки — мастхев цього літа: трендові моделі та приклади стилізування

Kitten heels, балетки чи лофери — те трендове взуття, яке точно варто додати до свого літнього гардероба: з такими парами знайдеться чимало цікавих і, головне, небанальних стилізацій. Однак найуніверсальнішими моделями, які стануть незамінними в літню спеку, все ж є в’єтнамки. Чимало хто вважає, що такі пари можна додати лише до пляжних образів. Проте в’єтнамки — це не лише про розслаблені виходи на відпочинку, а й про стильні поєднання для різних приводів: від прогулянки містом до офісних буднів. 

Світові дизайнери показали безліч варіантів такого взуття, якими можна доповнити свій модний арсенал у наступні місяці. Бренд Chanel представив класичні чорні моделі на плоскій підошві з невеликою деталлю у вигляді логотипа. Натомість Hermès зробив акцент на переплетенні ремінців, а Miu Miu запропонував в’єтнамки, прикрашені мотузками чи декоративними камінцями.

Chanel

Hermès

Miu Miu

Ludovic

Michael Kors

Tory Burch

Тепер перейдемо до найцікавішого — стилізування. Звісно ж, в’єтнамки ідеально поєднуватимуться з легким одягом, який ви оберете для пляжу: купальниками, невагомими накидками, плетеними сукнями чи топами й короткими шортами. Втім у цьому сезоні обходимося не лише такими комбінаціями. В’єтнамки ви можете додати й до офіційного образу з брючним костюмом, як-от у Hermès, і до елегантних спідниць, і до більш спортивного вбрання. Тобто, як можна зрозуміти, таке взуття — багатофункціональне, і з ним ми можемо створити будь-які стилізації, які лише спадуть на думку. Більше прикладів для натхнення шукаємо в колекціях дизайнерів.

Miu Miu

Miu Miu

Casablanca

Hermès

Hermès

Hermès

Courreges

Mame Kurogouchi

Michael Kors

Ermanno Scervino

Під час пошуку своїх ідеальних в’єтнамок на літо також звертаємо увагу на моделі від українських брендів. Тут і варіанти на платформі, і на низькій плоскій підошві, і на тонких підборах.

  • NANI Shoes
  • The Lace
  • COOSH
  • Kachorovska

Источник материала
Поделиться сюжетом