19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Гоумлендер вважає себе богом в офіційному трейлері нового сезону серіалу «Хлопаки»
Гоумлендер вважає себе богом в офіційному трейлері нового сезону серіалу «Хлопаки»

Гоумлендер вважає себе богом в офіційному трейлері нового сезону серіалу «Хлопаки»

На вихідних платформа Prime порадувала нас повноцінним трейлером четвертого сезону хітового антигеройського серіалу «Хлопаки», де головні ролі виконують Карл Урбан та Ентоні Старр. А ще тут з'являються персонажі з минулорічного спін-офу «Покоління "Ві"».

Сатиричний серіал «Хлопаки» від Еріка Кріпке засновується на однойменних коміксах, створених Гартом Еннісом та Деріком Робертсоном у 2006 році. Його події розгортаються у світі, де супергерої є знаменитостями, проте замість порятунку світу вони найбільше цінують гроші, владу та секс, а також здебільшого є психопатами, як лідер Сімки Гоумлендер (Ентоні Старр).

Трейлер майбутніх серій розкриває, що, показавши своє справжнє обличчя людям і отримавши від частини з них підтримку, Гоумлендер перетворюється на ще гіршу версію самого себе і планує зробити такого ж психопата зі свого сина Раяна (Камерон Кроветті), який володіє надздібностями і не вміє ними керувати.

Тим часом Біллі Бутчер (Карл Урбан), розуміючи, що у нього залишилося мало часу, звертається по допомогу до своїх Хлопаків і просить їх допомогти врятувати Раяна, бо він «не зможе зробити це без них».

Також у трейлері з'являється зірках хітових серіалів «Надприродне» та «Ходячі мерці» Джеффрі Дін Морган, який теж хоче зупинити супергероїв.

Четвертий сезон «Хлопаків», де також повертаються Джек Квейд, Ерін Моріарті, Лас Алонсо, Карен Фукухара, Томер Капон, Джессі Ашер, Чейс Кроуфорд та Колбі Мініфі, вийде 13 червня. Нових супергероїнь втілять Сьюзен Гейвард та Велорі Керрі.

Источник материала
Поделиться сюжетом