19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
«Моя рідна»: зворушливий проєкт Lamel до Дня матері
«Моя рідна»: зворушливий проєкт Lamel до Дня матері

«Моя рідна»: зворушливий проєкт Lamel до Дня матері

В Україні День матері традиційно святкують у другу неділю травня. У 2024 році ця дата припадає на 12 травня. Напередодні свята бренд Lamel вирішив нагадати, що у справжніх дівчат, які здатні надихати всіх, хто навколо, — справжні цінності. З нагоди Дня матері бренд підготував спецпроєкт «Моя рідна», мета якого — нагадати про найважливіші речі в нашому житті.

У спецпроєкті знялися декілька поколінь: мама, донька, бабуся, онука. Цих жінок об`єднує любов одна до одної, своєї справи та краси.

Героїнями спецпроєкту стали Марія Опанасівна, бабуся із GUDZYK, яка шиє з фетру та веде свій блог у 70 років, та її онука Юлія. А також Андріана Костилєва, відома  fashion- та beauty-інфлюенсерка, разом зі своєю мамою. 

Lamel взяли у героїнь невеликі інтерв`ю, де дівчата поділилися ніжними почуттями одна до одної, теплими спогадами та дівочими секретами. 

Андріана Костилєва

З чим би ви могли порівняти любов між вами та матусею?

Андріана: Мені здається, це ні з чим не порівняєш. У нас із мамою дуже міцний звʼязок. Її любов до мене — вона така особлива, як і моя до неї.  Де б я не була, як би далеко не подорожувала, я завжди відчуваю, що мама поряд. Її любов така ніжна й тепла, мудра і така, що все розуміє, справжня і сильна — я навіть не можу підібрати подібного порівняння. 

Якби ви мали можливість прожити один день життям мами, що б ви зробили та чому?

Андріана: Я б прожила цей день в її ритмі. Робила б те, що вона любить і зазвичай робить. Мені так цікаво, як ця жінка все встигає. У моєї мами стільки енергії, стільки позитиву! Я правду кажу вам, вона супержінка.  І напевно, я б не втрималась і частенько дивилась би на себе в дзеркало, бо моя мама така красуня!

Який ваш найтепліший спогад за все життя про маму?

Андріана: Навіть зараз не зможу напевно обрати один, бо все, що повʼязано з моєю мамою, викликає в мене найтепліші почуття та емоції. Ця жінка подарувала мені прекрасне та щасливе дитинство, допомагала, ділилась досвідом в юності та підтримує мене завжди й у всьому в дорослому житті, хоча я знаю, що для неї я завжди її маленька Андріанка.

Але напевно, найтеплішим я зможу назвати той день і спогад, коли мама перший раз візьме мою доньку на руки.

Якби ви могли сказати одна одній лише одне важливе речення, що б це було?

Андріана: Мама, дякую тобі за все, ти найкраща мама у світі, мені неймовірно пощастило бути твоєю донькою.

Галина: Сонечко, нічого не бійся, тебе чекає щасливе та яскраве майбутнє, а я завжди буду поряд.

Можете трьома словами описати одна одну? Чим ви подібні?

Ми емоційні, справжні й дуже добрі.

Які «дівочі» секрети краси та звички ви поділили між собою?

Я навчила маму робити ідеальний Lip Nude. Дякувати їй за прекрасні гени, губи в нас від природи досить виразні та гарні, але за допомогою сету від Lamel вони виглядають просто нереально привабливо. Розповідаю. Я зазвичай профарбовую контур олівцем long lasting lip liner 410, далі наношу помаду powder drop lipstick 402 і потім помаду silk cover lipstick 404.

Вуаля, ваш ідеальний nude готовий!

Бути мамою для мене — це...

Справжній безцінний подарунок долі. Напевно, немає любові сильнішої, ніж любов мами до своєї дитини. Це особливий звʼязок, особливі почуття та емоції. Дуже скоро я зможу відчути це по-справжньому.

Марія Опанасівна та її онука Юлія

Відповідає Марія Опанасівна:

З чим би ви могли порівняти любов між вами та онукою?

З волошками. З тим, як вони ростуть і розпускаються. Ми в дитинстві Юлі часто ходили до ставка, їх росло багацько на полях дорогою туди. В нашому селі, Гульську, ці квіти були не рідкістю. 

Якби ви мали можливість прожити один день життям онуки, що б ви зробили та чому?

Перш за все я б дізналась, що там такого в телефоні пишуть, що вона постійно в нього дивиться. А ще як так швидко можна друкувати по тому екрану! 

Також зустрілася б зі своїми колегами в GUDZYK. Вони шиють в Одесі, а я у Звягелі. Нам ніколи не вдавалося побачитися, але нам точно було б про що поговорити. 

Ну і ввечері зайшла б на якесь какао з булочкою в гарну кав’ярню в центрі міста. У звичайному житті я ніколи не ходжу сама в кафе, але для різноманіття можна!

Якби ви могли сказати одна одній лише одне важливе речення, що б це було?

Марія Опанасівна: Ти наша гордість, і я завжди буду тебе підтримувати, скільки б мені не було років, у всіх твоїх починаннях.

Юля: Дякую тобі, бабусю, що завдяки твоїй турботі та любові я виросла такою, яка є зараз.

Можете трьома словами описати одна одну? Чим ви подібні?

Марія Опанасівна: яскрава, життєрадісна і відкрита до нового.

Юля:  ідейна, непосида, чуйна.

У нас різні зовнішності, бо Юля схожа на мого сина, а син більше на свого батька, ніж на мене. 

У нас і характери різні, які лише доповнюють одна одну, але є одна схожість, що обʼєднує: ми обидві трудоголіки. Обидві багато працюємо й доводимо діло до кінця.

Я одне роблю, а Юля інше у своїй сфері. Не лінуємось і без діла не сидимо. 

Які «дівочі» секрети краси та звички ви поділили між собою ?

Гарно вмивати лице, висипатися, їсти вітаміни і наносити рожеві кремові румʼяна BB Blush 403 відтінку від Lamel — запорука свіжого вигляду на весь день. 

Це раніше, щоб мати гарний румʼянець потрібно було танці з бубнами танцювати, а зараз взяв, гарно намастив і все! Ти тепер як Ніна Матвієнко в молодості.

Бути бабусею для мене — це...

Велика гордість і зовсім не нудно. 

Бути бабусею — це завжди про увагу, а не про гроші. Бо що ви з дитинства вкладаєте в онуків, то вони вам і віддадуть у старості. Для мене це велика радість, але іноді було нелегко. Ніколи не було вільного часу, але для рідних завжди знаходився.


Источник материала
Поделиться сюжетом