19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Обираємо сонцезахисний крем: флюїди, стіки, місти та тонувальні засоби
Обираємо сонцезахисний крем: флюїди, стіки, місти та тонувальні засоби

Обираємо сонцезахисний крем: флюїди, стіки, місти та тонувальні засоби

Літо — сезон відпусток та посилення уважності до захисту шкіри від агресії ультрафіолету. Щоб не записуватися до салону краси восени для видалення пігментації та зморшок, не забувайте оновлювати крем із SPF кожні дві години. Beauty-редакторка ELLE.UA Олена Бабіцька зібрала список своїх улюбленців на всі випадки життя.

7 кращих сонцезахисних засобів на літо 2024 року

Серпанок для макіяжу

Якщо макіяж не розтікається, а навпаки, висихає, освіжіть його за допомогою легкої димки для обличчя. Дайте йому висохнути, а потім, за необхідності, нанесіть тональну основу. Givenchy створив серпанок для макіяжу Prisme Libre Prep&Set Glow Mist у форматі спрею. Це перший у світі серпанок для бездоганного макіяжу, який зволожує, надає сяйво, захищає шкіру від сонця і закріплює макіяж. Зволожувальний, відсвіжний спрей 4-в-1 може похвалитися SPF 45 у складі, а також доглядовими компонентами, які зроблять шкіру пещеною і красиво підсвіченою зсередини.

Мінеральний сонцезахисний стік з відтінком 

Без якісного захисту від сонця в теплий сезон не обійтися, якщо ваша ціль — зберегти здоров’я та молодість шкіри. Всі ми вже знаємо, що надмірне перебування на сонці підвищує ризик виникнення раку шкіри та викликає її передчасне старіння.

Для надійного захисту шкіри в умовах міста або на відпочинку регулярно використовуйте Мінеральний сонцезахисний стік з відтінком Tizo Mineral Stick Tinted Spf 45. Він дуже комфортний, легко наноситься та практично непомітний на шкірі, а також містить антиоксиданти — вітаміни C та E для додаткового захисту.

У цього засобу ефективний склад із мінеральними компонентами, без хімічних фільтрів, барвників, ароматизаторів та консервантів. Стік обіцяє водостійкість до 80 хвилин, ідеальний тон шкіри та легкий відтінок засмаги завдяки тонувальним компонентам.

Сонцезахисний крем с функцією догляду

Український бренд AG Skin зробив революцію на ринку краси. Вони створюють неймовірно функціональні продукти з класними компонентами не за всі гроші світу. Наприклад, крем Moisturising Cream SPF 50+ з технологією Smart Liposome — просто знахідка. По суті, це захист від сонця і догляд в одному засобі. 

Цей продукт забезпечує захист від променів широкого спектра дії та відновлення клітин на рівні ДНК, не викликаючи реакції гіперчутливості. Міжнародно схвалені, високоефективні хімічні фільтри у складі не викликають подразнення. Також у формулі працюють стовбурові клітини аравійської бавовни, які надають захист від широкого спектра променів включаючи: ультрафіолет, інфрачервоне та синє світло, а також прискорюють відновлення шкіри. Лізат ферменту Біфіда відновлює як поверхневий мікробіом шкіри, так і структуру ДНК, а ліпосомальний комплекс вітамінів С та Е разом з алантоїном помʼякшують та зволожують шкіру та надають антиоксидантний захист. Всі залежні від девайсів оцінять, що цей крем захищає від синього світла комп’ютерів і смартфонів.

Легкий сонцезахисний крем

Легкий сонцезахисний крем Sunscription Dark Spot Defence SPF50 від Instytutum містить безпечні фільтри нового покоління і не містить шкідливих хімічних речовин та токсичних фільтрів: авобензону, оксибензону, октокрилену, гомосалату, октисалату та октиноксату. Він безпечний для рифів, веганський і не тестується на тваринах. 

Цей продукт швидко вбирається, миттєво освітлює, забезпечує комплексний захист та підлаштовується під тон шкіри. У нього надзвичайно зволожувальна формула, багата антиоксидантами та іншими корисними компонентами: екстрактами кактуса Сагуаро, салікорнії, кореня турнепса, пептидами какао, вітаміном Е.

Сонцезахисний тональний крем SPF50+

Генії догляду з Avene розробили неймовірний продукт — сонцезахисний тональний крем SPF50+ з опцією тонального засобу. Він може похвалитися ультрашироким та дуже високий рівень захисту  від UVB, UVA променів та блакитного світла, а також тим, що розроблений з метою обмеження впливу на морські екосистеми та мінімізації ризику алергічних реакцій.

Він забезпечує вісім годин зволоження та ідеально підходить для сухої чутливої шкіри. Натуральний відтінок цього крему адаптований до більшості тонів шкіри. Він водостійкий та не подразнює очі — все це схоже на казку, але насправді так і є!

Всі дівчата, які скаржаться на висипи на шкірі через спеку, оцінять те, що цей крем некомедогенний.

Крем-тінт 

Extreme Protect SPF 40 від iS Clinical — інноваційний сонцезахисний крем, який поєднав технологію Extremozyme з інноваційними фізичними фільтрами: оксидом цинку та діоксидом титану. Продукт представлений відразу у трьох відтінках: прозорому, бежевому та бронзовому. У крему невагома текстура, яка створює ефект другої шкіри та зовсім не відчувається на обличчі. Бінго!

Сонцезахисний крем для обличчя SPF 30

Універсальний сонцезахисний крем від натурального бренду Sue підходить для дорослих та дітей від 6 років, а також можна використовувати вагітним. Він надійно захищає шкіру від UVA- та UVB-випромінювання в умовах міста, запобігає фотостарінню та пігментації зволожує та залишає сяючий фініш, а також попереджує посилення виділення себуму. Також цей засіб чудово працює як як база під макіяж.

У складі крему «розумні» та безпечні сучасні UV-фільтри німецького концерну BASF. Ці фільтри мають високу фотостабільність, не окислюються від впливу сонячних променів і забезпечують надійний ступінь захисту шкіри від впливу ультрафіолету.


Источник материала
Поделиться сюжетом