19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Як минув Met Gala — 2024: найяскравіші моменти події
Як минув Met Gala — 2024: найяскравіші моменти події

Як минув Met Gala — 2024: найяскравіші моменти події

У Метрополітен-музеї відбулася найочікуваніша модна подія року — Met Gala. Гості заходу зібралися на зеленій доріжці, щоб відзначити тему заходу, натхненну оповіданням Дж. Г. Балларда 1962 року, —  «Сплячі красуні: пробудження моди». 

Ми писали, якими образи дивували цьогоріч — вбрання яких брендів обирали Демі Мур, Ніколь Кідман, Дженніфер Лопес та інші зірки. Також ділилися найгарнішими виходами пар на події. І хоч не всі очікувані зірки з’явилися на Met Gala (цього разу — без Блейк Лайвлі, Ріанни, Бейонсе чи Тейлор Свіфт), захід також запам’ятався особливими моментами. Ми розповідаємо про них детальніше. 

Зендея на сходах Met Gala

Цього вечора Зендея здивувала двома образами. Спочатку акторка з’явилася в довгій сукні Maison Margiela на одне плече, вкритій смарагдовими й синіми смугами.  Потім Зендея знову вийшла на сходи Met Gala, проте вже у чорній вінтажній сукні Givenchy 1996 року. Над двома образами для акторки працював Джон Гальяно.

Чорна сукня Cardi B

Cardi B з’явилася на Met Gala у чорній сукні Windowsen, доповненій головним убором та масивними прикрасами. Як повідомляє WWD, для створення такого вбрання дизайнерка Сенсен Лій використала майже три тисячі метрів органзи. Щоб Cardi B пересувалася в сукні та позувала для фотографів, їй знадобилася допомога щонайменше cімох людей. 

Дебют нової пари: Баррі Кеоган та Сабріна Карпентер

Баррі Кеоган та Сабріна Карпентер прибули на подію водночас. Головний актор фільму «Солтберн» з’явився на заході в костюмі Burberry, а співачка — у квітковій сукні Oscar de la Renta. Вони окремо підіймалися сходами Met Gala, проте наприкінці разом сфотографувалися. 

Пісочна сукня Tyla

Співачка Tyla обрала сукню Balmain, над якою працював дизайнер Олів`є Рустен. Це вбрання, виліплене на основі тіла виконавиці, а потім створене з трьох різних кольорів піску. Свій образ Tyla доповнила клатчем у вигляді пісочного годинника. Проте співачці було складно рухатися сходами — для цього їй теж знадобилася допомога. 

Ще один образ від Аріани Гранде

На сходах Met Gala Аріана Гранде з’явилася в перламутровій сукні Loewe, доповненій плісированою багатошаровою спідницею з шовкового шифону. Над створенням такого вбрання працював Джонатан Андерсон. Проте для події співачка обрала ще один образ — сукню Maison Margiela Джона Гальяно. 


Источник материала
Поделиться сюжетом