19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Латиші везуть до Львова новий виставковий проєкт
Латиші везуть до Львова новий виставковий проєкт

Латиші везуть до Львова новий виставковий проєкт

В четвер, 9 травня 2024 року,, о 18.00 у Львівському палаці мистецтв (вул. Коперника, 17) відбудеться відкриття виставки “Українці. Латиші. Любов. Мир”.

Подія організована у співпраці Українського Фотографічного Товариства (УФОТО), Львівського Фотомузею, Почесного консульства Латвійської Республіки у м. Львові та Львівського палацу мистецтв.

Художники з Латвії представлять 20 своїх робіт, на яких вони зобразили сильних жінок. Всі роботи написані в часи російсько-української війни і символізують жінку як перемогу. Українку і латишку. Символізують любов, що перемагає зло.

Запрошені гості, Надзвичайний та повноважний посол України в Латвійській республіці (2004-2005 роки) пан Мирон Янків, Почесний консул Латвійської республіки у Львові Володимир Гарцула, відомий латвійський журналіст та письменник Арніс Сабловскіс і випускник Ризької духовної семінарії отець Мар’ян Трофим’як, які розкажуть про Латвію.

До та після події гостинно пригощатиме Кава Старого Львова. Традиційно дякуємо нашим інформаційним друзям Агенції інформації та аналітики “Гал-інфо” та Українське радіо. Львів  за активний розголос.

Роман МЕТЕЛЬСЬКИЙ

Источник материала
Поделиться сюжетом