19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Травневий wishlist: огляд найкрасивіших колекцій від українських брендів
Травневий wishlist: огляд найкрасивіших колекцій від українських брендів

Травневий wishlist: огляд найкрасивіших колекцій від українських брендів

Які сукні, балетки та костюми обрати на весну-2024, аби мати стильний вигляд? Відповідь ми знайшли в нових колекціях українських брендів, які днями пресдтавили свої кампейни та лукбуки. Ми традиційно переглянули й проаналізували все, аби відібрати для вас найкраще. Далі — модні новинки Made in Ukraine, на які радимо звернути особливу увагу в травні.

GUNIA Project

Головним декоративним елементом колекції стала вишивка, що прикрашає кожен виріб. В дизайнерських орнаментах GUNIA синтезовано багато культурних алюзій, включно з вишитим рушником з приватної колекції бренду. Персонаж-коник натхнений мальованою хатою 1928 року з Харківської області, а постать жінки — рушником з аплікацією з музею Івана Гончара. Особливим референсом стали витинанки авторства гуцульської мисткині й письменниці Параски-Плитки Горицвіт. В колекціях бренду вже наявні хустки-витинанки, названі так за схожість вишивки рішельє та вирізаних зображень на папері. Нині до техніки додалися однойменні автентичні узори. Силует спідниці-обгортки створений за формою традиційної плахти, а сорочка з довгими рукавами нагадує фасон гуцульської жіночої сорочки почату 20 століття. До колекції також увійшли штани, шорти, короткі й довгі сукні, що пасуватимуть й до спеки великого міста, й до відпочинку біля гірської річки, й до замріяних днів, коли хочеться робити все й нічого водночас.




COOSH

У центрі уваги нової колекції преміумлінійки Select маскулінні костюми з деконструйованими деталями, які стали візитівкою бренду. До колекції увійшли сукні з трендовою низькою посадкою, виконані із натурального котону і преміум букле, та сорочки–кейпи. Останні пропонують стилізувати різними способами: як звичайну сорочку, кейп або сорочку із зав`язаними рукавами на спині. Окрім звичних жакетів до дропу додали жилети, які можна сміливо поєднувати зі спідницями, джинсами чи бермудами, створюючи повноцінний костюм. Безумовні бестселери минулих колекцій, жакети Nola зі складками на рукавах, а також костюми із жакетами без лацканів і резинкою на талії, з`явились у нових монохромних кольорах. 




TOTAL WHITE

Новий круїзний дроп PALMS TIMES натхнений мистецтвом відпочинку та пошуком гармонії, які нам всім так потрібні. Колекція пропонує 8 образів для літньої рефлексії. За своєю традицією, бренд надає перевагу натуральному льону та інтегрує привабливі деталі з напівпрозорої віскози. Так, класичні строгі силуети поєднались із грайливими прозорими елементи, що символізує сміливості та витонченості колекції. Зйомка дропу відбулась у місті Палм-Спрінгс, штаті Каліфорнія, яке чудово розкриває тему відпочинку та легкості буття.



INLYLAND

У новій колекції об’єдналися дві великі пристрасті засновниці бренду Інни Грицик — природа та мистецтво. Поштовхом для її створення стало мальовниче французьке село Живерні, де Клод Моне писав своє знамените «Латаття». Кількість ручної роботи – особлива цінність колекції. Так, біла шовкова спідниця прикрашена сплетеними гачком листками латаття та бахромою – на виробництво якої майстрам INLYLAND потрібно понад три дні, два дні займає виготовлення елементів та ще день закладений на пришивання декору. А для шовкової спідниці м’ятного кольору було сплетено власне мереживо. Неможливо не звернути увагу на оздоблення топа вишивкою та бахромою ручної роботи. Важливо, що це історія не про сезонність, а про позачасовість і вічні цінності — якість та увагу до найдрібніших деталей. Головна новинка INLYLAND цього сезону — прикраси, з якими бренд працював вперше.




LOOKIE Atelier

Натхненням для створення невагомого взуття став головний матеріал колекції та його властивості — легка й технологічно надміцна сітка, яка водночас виглядає досить тендітною та делікатною зовні і при цьому витривалою на практиці.  Головна модель колекції — сітчасті ботильйони з багатогранними кристалами, які нагадують морські краплі та пускають сотні сонячних зайчиків, коли світло потрапляєна них. Водночас це найскладніша пара дропу, пошив та затяжка котрої займає 12 годин, а вишивка ще 3 години.  До колекції увійшли і бестселери бренду, виконані в нових комбінаціях кольорів: сітчасті балетки Mariyka та туфлі Мері Джейн Polina, елегантні мюлі на підборах Noa. Новий матеріал в цій колекції — чорний гіпюр на прозорій сітці, котрий розроблений в Італії саме для пошиття взуття. Також в колекції представлена перша пара, розроблена на новій колодці, що повторює анатомічну будову стопи — це Мері Джейн Nino.




WONÀ by WONÀ CONCEPT

Запуск бренду WONÀ by WONÀ CONCEPT став логічним продовженням історії WONÀ Concept — відомого бренду весільних та вечірніх суконь. Це свіжий погляд на створення вечірнього вбрання, в якому елегантність поєднується з практичністю, а головна перевага бренду в доступності та можливості замовлення онлайн. В такому випадку вбрання буде пошите за індивідуальними замірами, а доставка займе від 5 днів. Варіативність тканин і різноманіття текстур, деталізація та доповнення зйомними аксесуарами суконь та костюмів дозволяють загравати з образом і задавати йому особливий характер. Широкий вибір силуетів та кольорів вечірнього вбрання WONÀ by WONÀ CONCEPT підкреслюють красу та унікальність жінки, акцентуючи увагу на яскравих деталях її зовнішності.




Peach Peach

В індустрії жіночої білизни досі існує упередження, що сексуальними є лише більші груди, але Peach Peach руйнує ці стереотипи. Бренд люксової білизни спеціально створений для жінок з невеликими грудьми розміру АААА до А, яку можна носити як вдень, так і вночі. Натхнений естетикою 80-х й 90-х, Peach Peach прагне дарувати жінкам відчуття беззаперечної краси, привабливості та безумовної любові до себе.  Бренд дотримується сталого та свідомого бачення виробництва одягу і вірить, що тимчасова відсутність краща, ніж надмірне перевиробництво. Майстрині Peach Peach працюють з високоякісним натуральним шовком та французьким мереживом, сертифікованими OEKO-TEX, й приділяють особливу увагу деталям, щоб кожна річ виглядала та відчувалася на тілі по-особливому.



Fashionista

Якщо раніше бренд був  зосереджений на структурованих дизайнах з чіткими лініями та денім-елементах, то цього разу розкриває творчий потенціал у більш жіночних та елегантних моделях. Для травневих буднів Fashionista пропонує спідниці-балон, в поєднанні з бавовняною сорочкою з накладними кишенями. Для особливих подій найкраще підійдуть ніжні та невагомі сукні з декоративним коміром та об`ємними рукавами або твідовий сарафан відкритого типу. Також бренд продовжив концепцію першої частини  колекції та деякі речі з оновлення стали логічним продовженням і доповненням попередніх айтемів. До прикладу, спідницю-шорти створили з аналогічної тканини, в якій раніше розробили піджак, звісно, вони ідеально поєднуються між собою. Так Fashionista поширює цінності сталого розвитку та концепцію безлімітного гардероба, де з обмеженої кількості речей можна створити безліч стильних образів. 




Katria х Kobzart

Українські бренди Katria та Kobzart об’єдналися заради спільного проєкту — колекції прикрас «Булава». Кожен виріб наповнений енергетикою давніх битв і перемог: як віддзеркалення сили наших пращурів, булава стає символом волі, непохитності та відданості, що і в наші дні ведуть країну до майбутнього. Срібні кулі, що прикрашають деякі прикраси, виконані у вигляді ядер гармат, які колись відстоювали нашу незалежність та свободу. Колаборація Katria х Kobzart об’єднує тендітну красу кварцу та важкий, непохитний метал у гармонійні витвори мистецтва, що нагадують про найважливіше.





Источник материала
Поделиться сюжетом