19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Будівництво Подільського мосту біля дач Русанівських садів триватиме цілодобово до літа
Будівництво Подільського мосту біля дач Русанівських садів триватиме цілодобово до літа

Будівництво Подільського мосту біля дач Русанівських садів триватиме цілодобово до літа

Будівництво Подільського мосту біля Русанівських садів у травні триватиме цілодобово, повідомляє Департамент транспортної інфраструктури КМДА.

Облаштовують прямий проїзд із мосту в напрямку вулиці Оноре де Бальзака та будують тунель під залізничними коліями поблизу залізничної станції «Райдужний».

Траса Подільського мостового переходу перетинається з залізничними коліями, відповідно фахівці працюватимуть у «вікна», які надає «Укрзалізниця».

«Департамент транспортної інфраструктури перепрошує за тимчасові незручності та шум, який може турбувати мешканців сусідніх із будівництвом будинків під час комендантської години», — йдеться у повідомленні.

На відео транспортного оглядача Павла Авдокушина видно, що Подільський міст проходитиме буквально в кількох метрах від приватних будинків на Русанівських садах.

Споруджувати Подільський міст почали у 1993 році. Будівництво неодноразово зупинялося і продовжувалося. У 2017 році проєкт мосту став об’єктом дослідження німецьких фахівців як приклад невдалого будівництва. Кличко обіцяв добудувати його ще під час передвиборчої кампанії-2014, й потім регулярно анонсував відкриття руху «до кінця року».

Коли у грудні 2023-го нарешті відкрили проїзд мостом — для одного автобусу, — мер порадив скептикам «шукати інші приводи для маніпуляцій».

Сполучення Подолу з Русанівкою — це лише перший етап будівництва. За задумом, мостом пролягатиме лінія метро на Троєщину.

  • #Подільсько-Воскресенський міст
  • #Русанівські сади

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Источник материала
Поделиться сюжетом