20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Музей д'Орсе у Парижі став власністю Airbnb
Музей д'Орсе у Парижі став власністю Airbnb

Музей д'Орсе у Парижі став власністю Airbnb

Завжди мріяли провести ніч у музеї? А як щодо того, щоб ще й спостерігати за відкриттям Олімпіади з його даху? З в усіх сенсах легкої  руки паризького дизайнера Матьє Лєаннера така можливість є в кожного з нас!

Цьогорічний володар звання Дизайнер року за версією Maison et Objet долучився до співпраці з Олімпійським комітетом та сервісом оренди житла Airbnb. В результаті на одну ніч легендарна кімната з годинником паризького Musée d’Orsay перетвориться на готельний номер. Житло буде доступним для ночівлі в Парижі лише на одну ніч 26 липня, а саме розміщення включатиме також можливість спостерігати за церемонією відкриття Олімпіади з даху та ексклюзивну екскурсію художнім музеєм.

«Я створив унікальний простір, який є водночас романтичним і сучасним, інтимним і розкішним», — каже Матьє Лєаннер, який обставив кімнату власними виробами, включно із вигнутими диванами Familyscape, столиками Trinity та почіпними світильниками Guernica, розташованими по боках від ліжка, що немов майорить над підлогою.

«Я прагнув поєднати протилежності, щоб створити місце, яке було б водночас інтимним і монументальним, історичним і сучасним, — поділився дизайнер. — Я спроєктував всю кімнату по колу годинникової стрілки: навіть обшита дерев’яними панелями стеля, вигинається, щоб слідувати курсу».

Справді ексклюзивна власність буде доступною до оренди лише одну ніч — 26 липня. А позмагатися за неї в кожного з нас з’явиться шанс 21 травня о 18:00 за центральноєвропейським часом.

Проект Musée D`Orsay є частиною нової серії Icons від Airbnb, що включає в себе 11 унікальних місць, присвячених відомим лавмаркам. Дизайн, музика, кіно, мистецтво, спорт — неповний перелік тематичних номерів, які будуть доступні для бронювання протягом року.

Серія включає в себе ніч у музеї Феррарі в Маранелло, Італія, і коло з пілотом-амбасадором Scuderia Ferrari Марком Жене; перебування в сімейному будинку зірки Боллівуду Джанхві Капура в Ченнаї, Індія; ніч в ігровому лофті в Маямі, спроєктованому зіркою TikTok Кхабі Леймом. Airbnb заявляє, що проживання буде безкоштовним або до 100 доларів на гостя, а протягом 2024 року буде прийнято 4000 бронювань.


Источник материала
Поделиться сюжетом