20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Образ дня: Ріта Ора у светрі LITKOVSKA на вулицях Нью-Йорку
Образ дня: Ріта Ора у светрі LITKOVSKA на вулицях Нью-Йорку

Образ дня: Ріта Ора у светрі LITKOVSKA на вулицях Нью-Йорку

З кожним місяцем список зірок, які обирають для своїх образів речі Made in Ukraine, поступово зростає. Бейонсе, Джей Ло, Мадонна, Сабріна Карпентер — це лише частина тих, хто нещодавно продемонстрував одяг від українських брендів. Співачка Ріта Ора також є особливою поціновувачкою предметів гардероба від наших дизайнерів. Раніше для своєї зимової прогулянки Парижем вона обрала карамельну шубу з овчини від Kulakovsky. Тепер же, перед Met Gala, Ріту Ору помітили на вулицях Нью-Йорку в образі від LITKOVSKA.

Свій новий вихід співачка доповнила темно-синім светром Nebula з колекції LITKOVSKA PF`24. Його зірка поєднала з високими лакованими чоботами на підборах, шкіряною сумкою-багетом, сонцезахисними окулярами та скляними блакитними сережками-кільцями. Светр, який обрала Ріта Ора, буде доступний на сайті бренду та його ритейлерів вже у червні.

Нагадаємо, що незадовго до цього назва ще одного українського бренду пролунала на весь світ. В американському вечірньому ток-шоу Джиммі Феллона The Tonight Show показали капелюхи від Ruslan Baginskiy.


Источник материала
Поделиться сюжетом