20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Реакція світу на виступ України на Євробаченні 2024 року: повна версія виступу alyona alyona & Jerry Heil
Реакція світу на виступ України на Євробаченні 2024 року: повна версія виступу alyona alyona & Jerry Heil

Реакція світу на виступ України на Євробаченні 2024 року: повна версія виступу alyona alyona & Jerry Heil

Представниці України на Євробаченні 2024 року Alyona Alyona та Jerry Heil пройшли у фінал пісенного конкурсу. Перший півфінал відбувся вчора, 7 травня, у Мальмі. Гучні оплески єврофанів у залі не вщухали протягом усього виступу.

Вперше світ побачив повну версію українського виступу на пісню Teresa & Maria, в якому глядачів вразили не лише сильний вокал Jerry Heil та запальний реп alyona alyona, а й постановка номера, який цього року для України готувала знаменитий режисер та кліпмейкер, дворазова номінантка "Греммі" Таня Муіньо.

Номер українського дуету почався ефектним виходом Jerry Heil з скель, що розійшлися. Після чого по сцені немов потекло джерело, про яке співається в композиції, і виконавиця фактично йшла по воді, яка врешті-решт перетворилася на вихор. Потім дівчина піднімалася вгору по скелі в той час як на неї зверху летіли вогні, що світилися, нагадували обстріл фосфорними бомбами.

Потім на сцені з'явилася alyona alyona і діставши мікрофон із зачіски, зачитала справжній український реп. Наприкінці виступу дівчата лягли на підлогу, де були оточені десятками інших жінок. У мережі відзначили, що цей кадр дуже нагадав відому сцену з фільму «Парфумер».

Реакція користувачів соцмереж

Відео виступу alyona alyona та Jerry Heil на офіційному каналі Євробачення у YouTube увійшло до топ-3 з переглядів усіх номерів першого півфіналу. Усього за добу воно зібрало понад 1,5 млн переглядів. Нас випереджають лише Ірландія (1,8 млн переглядів) та Хорватія (1,8 млн).

Під роликом вже понад 10 тисяч коментарів, де єврофани з усього світу засипають українок компліментами, і найпопулярніші з них:

У Х (раніше Twitter) номер alyona alyona та Jerry Heil називають витвором мистецтва та прогнозують перемогу учасницям з України:

Користувачі Facebook, здебільшого, також із захопленням коментували виступ українок, їх вокал та видовищну постановку:

Варто зазначити, що негативні коментарі також присутні у кожній із соціальних мереж, але їхній відсоток настільки мізерний, що навіть відшукати їх серед похвали дуже складно.

Источник материала
Поделиться сюжетом