20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Вийшов трейлер фільму про історію створення культової гри S.T.A.L.K.E.R
Вийшов трейлер фільму про історію створення культової гри S.T.A.L.K.E.R

Вийшов трейлер фільму про історію створення культової гри S.T.A.L.K.E.R

Українська студія KNIFE! Films анонсувала та випустила трейлер документального фільму «ЕПІЗОДИ: Тінь Чорнобиля», який є частиною серіалу «ЕПІЗОДИ». Стрічка розповідає про створення культової української відеогри «S.T.A.L.K.E.R.: Тінь Чорнобиля», яка стала справжнім соціокультурним феноменом.

Автори серіалу – тандем режисера Артема Григоряна та продюсера Максима Сердюка. Фільм можна буде переглянути у мережі кінотеатрів «Планета Кіно» з 16 по 22 травня у Києві, Львові, Дніпрі, Одесі, Харкові та Сумах.

Документальна стрічка розповідає історію молодих київських розробників на чолі з Сергієм Григоровичем, які у 2001 році вирішили зробити найскладнішу гру в світі з реалістичною графікою, відкритим світом і нетиповим сюжетом довкола Чорнобильської зони.

«Історія створення гри має дуже романтичний характер, оскільки вона про справжніх авантюристів та першопрохідців, які в нестримному бажані досягти своїх цілей готові роками йти через труднощі на шляху. Такі люди завжди надихають», – зазначає Артем Григорян.

Зокрема, на екрані своїми спогадами про роботу над S.T.A.L.K.E.R. та українську ігрову індустрію тих часів діляться безпосередні учасники розробки.

  • #документальне кіно
  • #комп'ютерна гра
  • #Чорнобиль

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Источник материала
Поделиться сюжетом