20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Найзворушливіші колекції українських брендів до Дня матері
Найзворушливіші колекції українських брендів до Дня матері

Найзворушливіші колекції українських брендів до Дня матері

За лічені дні настане свято, присвячене одним із найрідніших і найдорожчих для нас людей у цілому світі — мамам. Ми вже сформували для вас добірку подарунків, які ви можете підготувати для своїх матусь у цей день. Тепер же пропонуємо вам розглянути нові колекції та кампейни, що їх українські бренди випустили до свята. Серед них ви також знайдете чимало ідей, чим можна потішити свою маму або ж бабусю. 

Gepur х Вільнодумні.Не Хустка

У рамках спільного проєкту Не Хустка х Gepur бренди презентували колекцію хусток, у якій відтворили найтепліші моменти материнства через вишивку, колискову та візуальні символи, передаючи важливість привітати маму, обійняти та ще раз нагадати, як ми її любимо, незалежно від дня.

Хустка «Мати і дитя» відображає однойменний ескіз Алли Горської 1962 року. В основу дизайну «Колискової» бренди вклали текст та ноти, а також естетику книжкової графіки з «Русалки Дністрової». Натомість на хустці «Спільний спадок» зобразили орнамент дитячої сорочки першої половини XX століття з Тернопільщини, що зберігається в Музеї І. Гончара. Вона особлива, бо її створила мати для маленької донечки, вклавши багато праці, натхнення та любові. 

SOLO for Diamonds

З наближенням Дня матері бренд SOLO for Diamonds поділився особливою лінійкою підвісок ONE SOUL TWO HEARTS з білого золота та вирощених діамантів, яка втілює непорушний зв’язок між матір’ю та дитиною. 

Сет прикрас складається з двох підвісок, оздоблених діамантами блакитного та рожевого відтінків. Останні символізують ніжність, теплі стосунки матері та доньки. Тоді ж як блакитні відображають силу, захист і непохитний зв’язок між мамою та її сином. Кожен кулон поєднує в собі два серця: одне з білого золота, інше — з діамантом. Це стає зворушливим нагадуванням про безумовну любов двох сердець.

Guzema Fine Jewelry

Мамині руки створюють ті особливі історії, які закарбовуються у памʼяті: вони завʼязують дитячі шнурівки, витирають подряпані коліна, готують улюблені смаколики й пригортають до себе, коли ми поринаємо у сни. Напередодні Дня Матері ювелірний бренд Guzema Fine Jewelry представив новий кампейн — з любов`ю та вдячністю до матерів, втілюючи ці моменти у зніманні.

«У кожному ніжному русі, коли мама розчісує заплутане волосся, у кожній секунді, коли вона тримає маленькі пальчики, у кожних обіймах закарбована історія любові та непохитної підтримки. Саме ці емоції хотілося передати у зніманні», — поділилася засновниця та дизайнерка бренду Валерія Гузема.

KHUSTYNA

У сучасному світі, коли час летить надто швидко, і ми постійно поспішаємо, важливо не забувати помічати красу, яка оточує нас. Колекція шовкових хустин «L`Orangerie», яку бренд KHUSTYNA запустив до Дня матері, втілила у собі найцінніші спогади кожної людини. До неї увійшли кілька моделей хустин. «Первоцвіти» наповнені спогадами про перші весняні дні та ароматом вишневого цвіту. Хустини «Фіалки» з першого погляду переносять нас у минуле, де запах фіалок та різноколірних квітів наповнював сад. Натомість «Майори» занурюють в атмосферу осіннього ранку, коли аромат бабиного літа та прохолоди змішувався зі свіжістю квітів. Також до лінійки бренд додав хустини «Квітневі» й «Травневі». Перші пробуджують спогади про саморобні букети квітів, які діти приносили мамі, а другі — про перше кохання, вечірні прогулянки під розквітлими деревами та очікування прийдешнього літа.


Источник материала
Поделиться сюжетом