Як зірки вітали своїх найрідніших у День матері
Як зірки вітали своїх найрідніших у День матері

Як зірки вітали своїх найрідніших у День матері

Напередодні чимало країн світу відзначали День матері — одне з найтепліших і найдорожчих серцю свят у році. Зірки скористалися можливістю й опублікували в соцмережах архівні світлини з мамами або фото з власними дітьми, заодно привітавши рідних жінок та розповівши про свій досвід материнства. 

Різ Візерспун

Різ Візерспун привітала свою матір Бетті, поділившись кількома спільними світлинами.

«Кожен день з тобою — це подарунок», — зазначила акторка. 

Також Різ Візерспун не оминула й шансу показати своїх дітей, опублікувавши фото з синами й донькою. «Найбільший подарунок у моєму житті — бути їхньою мамою. З Днем матері всіх!», — підписала зірка.

Кайлі Дженнер 

У День матері Кайлі Дженнер додала кілька світлин з пам’ятними митями зі своїми дітьми — донькою Стормі та сином Ейром. На фотокартках вони обіймаються, разом розважаються та позують у спільних образах.

  • @kyliejenner
  • @kyliejenner
  • @kyliejenner
  • @kyliejenner
  • @kyliejenner
  • @kyliejenner
  • @kyliejenner
  • @kyliejenner
  • @kyliejenner

Вікторія Бекхем

Дизайнерка Вікторія Бекхем теж присвятила допис своїм дітям. Вона поділилася спільним фото з синами Брукліном, Ромео та Крузом і донькою Гарпер.

Кріс Дженнер 

Кріс Дженнер опублікувала щемливий допис, у якому звернулася й до дітей, і до своєї матері, і до всіх мам у світі.

«Моїм чудовим дітям: Кортні, Кімберлі, Хлої, Робу, Кендалл і Кайлі. Бути вашою мамою — найнеймовірніша подорож, і це все, про що я коли-небудь молилася. Ви моя гордість, і я ціную кожного з вас більше, ніж ви навіть усвідомлюєте. Я дуже пишаюся своїми доньками, які самі стали мамами. Спостерігати за тим, як ви розквітаєте, ростете, а також плекаєте, виховуєте, навчаєте та любите своїх власних дітей, є одним із найбільш повноцінних вражень для мене як мами та бабусі. Я бачу, як багато ви віддаєте, і я в захваті від вашого терпіння та відданості своїм дітям. Бути бабусею — це такий казковий, чарівний і особливий досвід, який дозволяє мені знову пережити прекрасні моменти, які я мала з вами, коли ви були маленькими. Це як другий шанс насолодитися всіма найкращими частинами того, що мені найдорожче!!! Моменти, які я проводжу зі своїми онуками, щодня нагадують мені, наскільки я щаслива та яке моє серце повне. Я люблю вас більше, ніж можна описати словами.

Для моєї мами MJ. Ти навчила мене радості сім’ї та безумовної любові. Дякую за кожну мить і спогади, якими ми ділилися. Я дуже вдячна і ціную тебе щодня.

Для всіх мам. Ви є серцем ваших сімей, тими, хто виховує, направляє та любить беззастережно. Ви робите цей світ щасливим місцем для своїх дітей. Сьогодні день, який присвячений вам і всім чудовим речам, які ви робите. Я сподіваюся, що ваш день буде наповнений радістю, любов’ю та особливими моментами. З Днем матері!»  

Джон Траволта 

Джон Траволта поділився фото своїх дітей і дружини Келлі, яка померла у 2020 році.

«З Днем матері, Келлі! Ми тебе любимо. Ми за тобою сумуємо», — написав актор.

Періс Гілтон

Періс Гілтон зібрала архівні фото з матір’ю у різні моменти свого життя: від дитинства й до весілля зірки з Картером Рімом та теперішніх часів. 

«З Днем Матері, найпрекрасніша мамо! Твоя любов, витонченість і сила надихають мене щодня, особливо тепер, коли я теж стала мамою. Твоя стійкість і співчуття навчили мене всього, що я знаю про життя. Вдячна тобі за те, що ти завжди була моєю скелею, моїм натхненням і найкращою мамою, яку тільки можна побажати! Я просто хочу подякувати тобі за те, що ти є справжньою, люблячою та дивовижною. Бажаю тобі більше сміху та незабутніх моментів. Я тебе люблю», — підписала світлини зірка.

Також Періс додала відео зі своїми дітьми, написавши, що це перше свято для неї в ролі матері двох.

Кортні Кокс 

Зірка «Друзів» Кортні Кокс теж показала теплі світлини зі своєю вже дорослою донькою Коко. 

«Я відчуваю, що в моєму житті є стільки чудових матерів, які так багато чого мене навчають. З Днем матері всіх».

Кеті Перрі

У свято всіх матерів Кеті Перрі вперше показала особливі для неї фото та відео з митями її вагітності. Зокрема, співачка показала, як розповіла про очікування дитини чоловікові Орландо Блуму та братам. 

«Сьогодні я сказала своїй мамі, що зрозуміла, як сильно вона мене любить, у той день, коли народилася моя власна донька Дейзі Дав. Немає нічого подібного до материнської любові, ніколи не сприймайте це як належне. З Днем матері всіх мам і опікунів», — написала Кеті Перрі.

Нік Джонас

У власному дописі Нік Джонас привітав матір, свою дружину Пріянку Чопру та свекруху. 

«З Днем матері всіх мам. Мені так пощастило, що мене виховувала така неймовірна мати. І тепер я одружений з найдивовижнішою мамою для своєї дитини. Ти наповнена такою любов`ю та уважністю до нашої дочки, ти наше натхнення. І особливе вітання найкращій у світі свекрусі. Ми з дочкою Малті Мері дуже любимо вас трьох».

Джамала 

У День матері співачка Джамала поділилася новими світлинами, зробленими під час третьої вагітності, та привітала себе та всіх мам свого роду.

«Сьогодні мій день. Я вдячна своїй мамі, мамі мами, бабусиній мамі та прабабусиній аж до початку роду. Бережіть і любіть наших мам».

Катерина Осадча

Ведуча Катерина Осадча, яка вже тричі є мамою, також дістала з архівів галереї фото з дітьми.

«Сьогодні тричі моє свято. А ще свято мільйонів мам, і я обіймаю кожну. Адже бути мамою — це найвідповідальніший і найскладніший з усіх наших проєктів і робіт.

Бути мамою не передбачає відпусток чи вихідних, і коли народжується перша дитина, ти спочатку думаєш, що перший рік найскладніший. А потім виявляється, що це хтось придумав для того, щоб батьки одразу не впадали у відчай.

Я хочу побажати кожній мамі сліз щастя і гордості за своїх малих, вони в нас найкращі, навіть якщо іноді ми закриваємося від них в туалеті».

Onuka

Співачка Onuka опублікувала кілька світлин зі своїм сином і поміркувала про складність бути мамою.

«Мені дуже сподобалася думка, що «материнство не любить слабких, адже або воно тебе, або ти його». А в наших умовах материнство ще й поєднується з постійною небезпекою для дітей. Нині школи і садочки обираються, в першу чергу, за наявністю та якістю укриття, а всі решта критеріїв тупо відходять на задній план. У жінки й так є інстинкт збереження своєї дитини від природи, який превалює над усіма, а коли він постійно увімкнений через небезпеку прильоту/наступу/окупації, то іноді сил не залишається зовсім».

Маша Єфросиніна

Маша Єфросиніна натомість опублікувала відео розмови зі своїм сином, який для перегляду обрав фільм про війну. У самому дописі ведуча поміркувала про роль матері під час війни.

«У цей день я хочу говорити не про свою маму (хоча це найкраща жінка у світі, яка досі дає мені відчуття захисту та затишку), не про себе, а про сьогоднішню українську мати... Лише вона знає, який на присмак той звіриний страх за свою дитину, коли йдуть обстріли. Лише вона знає, як народжувати під час тривог в лікарнях, в укриттях та метро. Тільки ми, матері українських дітей, знаємо, які слова говорити їм, коли вони чують вибухи, граючись із LEGO. Вміємо брати себе в руки та посміхатися, щоб вони не бачили нашої розгубленості та відчаю. Знаємо, які слова підбирати, щоб запевняти дітей в тому, що ми обов’язково переможемо зло!»


Источник материала
Поделиться сюжетом