17 июня, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Металевий будинок шириною вісім метрів у Філадельфії
Металевий будинок шириною вісім метрів у Філадельфії

Металевий будинок шириною вісім метрів у Філадельфії

Американська Interface Studio Architects створила вузьку житлову будівлю у Філадельфії, шириною лише вісім метрів. Ззовні багаторівневий житловий будинок обшитий металом, а всередині –спланований таким чином, щоб максимально збільшити простір і кількість світла.

Висота будівлі становить 21 метр. Зовнішні стіни покриті чорним гофрованим металом і фіброцементом. Тераси та вхідні зони мають бірюзове забарвлення, подібно до залізничної колії блакитного відтінку неподалік.

Планування споруди дозволяє мешканцям користуватися спільним простором, водночас зберігаючи приватність.

У будинку є три квартири та спільний прогін. Кожне помешкання має два рівні, з’єднані між собою внутрішніми сходами. Вертикальне планування дворівневих квартир було розроблене з метою збільшення житлової площі та освітлення на малій ділянці. Підлога всередині будівлі зроблена з вінілової плитки, а стіни пофарбовані у білий колір.

Нижня квартира, загальною площею 65 квадратних метрів, містить дві спальні, дві ванні кімнати та мезонін, який може слугувати офісом або третьою спальнею. Середня оселя, площею 51 квадратний метр, має одну спальню, одну ванну кімнату, загальну зону та мезонін, подібний до квартири нижче. У верхньому помешканні, площею 67 квадратних метрів, знаходяться дві спальні, дві ванні кімнати, загальна зона, кабінет і балкон, з якого відкривається панорама на місто.

  • #Архітектура
  • #США

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Источник материала
Поделиться сюжетом