Як у 54 виглядати на 35: секрети краси Наомі Кемпбелл
Як у 54 виглядати на 35: секрети краси Наомі Кемпбелл

Як у 54 виглядати на 35: секрети краси Наомі Кемпбелл

Сьогодні одна з найвідоміших жінок у модельному бізнесі — Наомі Кемпбелл, святкує свій 54-й день народження. Це здається неймовірним, але факт залишається фактом: супермодель з ідеальним тілом без грама зайвого жиру та гладенькою шкірою має вигляд максимум на 35.

Як у 54 виглядати на 35: секрети краси Наомі Кемпбелл - Фото 1

Дійсно, шкіра і фігура як у Наомі — мета, яка однаково цікава і дівчатам у 25, і жінкам у 60. 

Beauty-редакторка ELLE.UA Олена Бабіцька зібрала секрети харчування, догляду за шкірою та тренувань однієї з найкрасивіших жінок у світі.

Cекрети краси Наомі Кемпбелл

Що їсть Наомі Кемпбелл

Шеф-кухар Шон Джон володіє двома ресторанами в Нью-Йорку — Tings і Le Song, — і вже понад десять років працює з Наомі Кемпбелл. За його словами, модель виключила з раціону молочні продукти, продукти з вмістом глютену і м`ясо.

«У неї вдома є свої продукти та страви, але раз на день я готую для неї ситний ланч, дуже корисний для здоров`я. Наомі — вегетаріанка. Вона дуже любить спеції та трави. У страви має бути смак, тож я не просто солю і перчу її, а роблю її ароматною і запашною за допомогою різних спецій», — розповідає Джон.

Також він зазначив, що модель ніколи не замовляє страви з його ресторанів.

«Наомі здебільшого каже: "Приготуй що-небудь, але тільки не те, що є в меню". Так що це завжди творчий процес».

Крім того, Джон готує для Наомі під час перельотів, оскільки вона не їсть страви, які подають на борту літака.

Як у 54 виглядати на 35: секрети краси Наомі Кемпбелл - Фото 2

Як доглядає за шкірою Наомі Кемпбелл

Супермодель щодня користується вітамінними сироватками та есенцією Pat McGrath Labs Essence 001 in Rose, яка посилює природне сяйво шкіри та чудово зволожує.

Як у 54 виглядати на 35: секрети краси Наомі Кемпбелл - Фото 3

«Зволоження шкіри — ключове правило її бездоганного стану. Я постійно зволожую шкіру — гідрогелевими, кремовими та листовими масками», — розповідає супермодель. 

Перед нанесенням доглядових продуктів вона зазвичай використовує дермаролер, який сприяє проникненню корисних компонентів у глибокі шари шкіри.

Також один з улюбленців Наомі — спрей з цинком Serozinc від La Roche Posay, що регулює вироблення себуму і допомагає зменшити запалення.

Ще одне «золоте правило» догляду від Наомі Кемпбелл — якісно очищати шкіру від макіяжу.

«Коли я перебуваю під яскравим освітленням на фотосесіях, макіяж проникає в пори дуже глибоко. Тому, коли я не працюю, я намагаюся взагалі не фарбуватися. Мені подобається милуватися свіжою, чистою шкірою».

Як у 54 виглядати на 35: секрети краси Наомі Кемпбелл - Фото 4

Як підтримує тіло в ідеальній формі Наомі Кемпбелл

У щоденному раціоні обов`язково значаться тепла вода з лимоном, трав`яні чаї, салати з рибою, стейк і соки холодного віджиму. Сама Наомі запевняє, що ніколи не морила себе голодом і не збирається.

При цьому, час від часу вона робить детокс на соках: «Раз на кілька місяців я очищаю тіло від токсинів. Під час детокс-програми я п`ю тільки овочеві соки. Навіть супермоделі не врятовані від впливу старіння і нашого метаболізму: зараз я вже не можу їсти так, як раніше, тому — намагаюся ретельно стежити за тим, що я відправляю у своє тіло», — зізнається Наомі.

Також життя супермоделі складно уявити без спорту. Її витончена фігура — результат щоденних тренувань. 

«Я не уявляю свого життя без щоденних занять йогою і пілатесом», — каже Наомі. Крім цих навантажень, спрямованих на гнучкість і розтяжку м`язів, вона регулярно робить силові навантаження з обтяженням і власною вагою. Тепер стає зрозуміло, як їй вдається підтримувати фігуру в настільки бездоганному вигляді.

Як у 54 виглядати на 35: секрети краси Наомі Кемпбелл - Фото 5


Источник материала
loader