17 июня, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Зірка Канн: усі образи 61-річної Демі Мур на кінофестивалі
Зірка Канн: усі образи 61-річної Демі Мур на кінофестивалі

Зірка Канн: усі образи 61-річної Демі Мур на кінофестивалі

Каннський кінофестиваль уже впродовж тижня зустрічає знаменитостей з усіх усюд, і за цей час ми побачили велику кількість їхніх образів. Белла Хадід у «голій сукні» Saint Laurent, Аня Тейлор-Джой у незмінному Dior, модель Роуз Бертрам у сукні українського бренду WONÀ Concept, а також Jerry Heil у чорній сукні від GUDU. Однак, хай там як,  беззаперечною зіркою події все ж можна назвати 61-річну Демі Мур, яка на фестивалі представляє горор «Речовина». 

Під час заходу акторка продемонструвала цілих п’ять ефектних образів, щоразу доводячи глядачам, що відчувати себе впевненою та сексуальною можна в будь-якому віці. Усі з них були підготовлені стилістом зірки Бредом Горескі, з яким Демі Мур співпрацює ще з 2008 року. Тож він, як ніхто інший, знає, як правильно показати світові красу його підопічної. 

Для свого першого виходу на червону доріжку акторка обрала червону обтислу сукню без бретелей від Armani Prive. Вбрання було доповнене лелітками та бісером, що складало квіткоподібні візерунки. Щодо аксесуарів, то тут Демі Мур зупинилася на довгих сережках із рубінами та діамантами й таких же каблучках.

Другий образ вийшов не менш яскравим. На премії Trophee Chopard акторка сяяла в контрастній синій сукні з лелітками від Balenciaga, до якої додала розкішне громіздке кольє з блакитними камінцями. Натомість вже для своєї третьої появи на хіднику Демі мур вдягнула обтислу сукню з об’ємними деталями від Schiaparelli.

Не менш цікавими вийшли й денні виходи зірки в Каннах. Спочатку акторка зупинилася на лаконічній чорні сукні максі без бретелей, а в інший день обрала принт у горошок. Під час кожної з цих появ Демі Мур тримала в руках свого собачку — чихуахуа, на ім’я Пілаф.  


Источник материала
Поделиться сюжетом