«Я точно відчуваю, що він поруч»: Кортні Кокс поділилася тим, як проживає втрату Меттью Перрі
«Я точно відчуваю, що він поруч»: Кортні Кокс поділилася тим, як проживає втрату Меттью Перрі

«Я точно відчуваю, що він поруч»: Кортні Кокс поділилася тим, як проживає втрату Меттью Перрі

Минулого року фанатів серіалу «Друзі» сколихнула новина про раптову смерть Меттью Перрі, який зіграв Чендлера. Ця звістка ошелешила як шанувальників, так і колег актора, які за час знімань стали для нього другою сім’єю. У своєму нещодавньому інтерв’ю для CBS News одна із зірок «Друзів» Кортні Кокс розповіла про те, як наразі проживає смерть близького товариша. 

Акторка поділилася, що досі не оговталася від втрати. Вона додала, що, попри смерть Меттью, все одно відчуває його присутність.

«Я вважаю, що він, мабуть, одна з найсмішніших людей у ​​світі. У нього справді величезне серце. Я так вдячна, що мені довелося тісно працювати з ним протягом багатьох років. Якщо ви вірите в це, то він часто навідує мене. Я розмовляю зі своєю мамою, татом, Меттью. Думаю, що є багато людей, які спрямовують нас у житті. І я точно відчуваю, що Меттью поруч», — сказала Кортні Кокс. 

«Я точно відчуваю, що він поруч»: Кортні Кокс поділилася тим, як проживає втрату Меттью Перрі - Фото 1

Також Кортні розповіла про те, наскільки рідними для неї стали колеги під час знімань серіалу. 

«Я просто вдячна, що у мене була можливість працювати з такими чудовими людьми й жити таким життям. Ми пройшли через усе, і ці десять років були всім для мене. Вони моя сім’я», — сказала зірка.

Зараз актори «Друзів» продовжують усіляко підтримувати одне одного. Коли Кортні Кокс вручали зірку на Голлівудській алеї слави, поруч були Дженніфер Еністон і Ліза Кудроу. 

«Я точно відчуваю, що він поруч»: Кортні Кокс поділилася тим, як проживає втрату Меттью Перрі - Фото 2

Нагадаємо, що Меттью Перрі пішов з життя 28 жовтня 2023-го у віці 54 років. Тіло актора знайшли в джакузі у його будинку в Лос-Анджелесі. 


Источник материала
loader