17 июня, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Королева Канн: Хайді Клум в сукні українського бренду Lever Couture
Королева Канн: Хайді Клум в сукні українського бренду Lever Couture

Королева Канн: Хайді Клум в сукні українського бренду Lever Couture

З великим захватом стежимо за появою на червоних хідниках 77-го Каннського кінофестивалю ефектних суконь з позначкою Made in Ukraine. Цьогоріч образи від українських брендів обрали Сільва Даян, Роуз Бертрам, Ніна Сандбех, Валентіна Вігналі, Леонні Ганне, Даніель Маркан, Ека Капанадзе, Астма Ель Мудір. А буквально кілька годин тому перед фотографами в Каннах постала Хайді Клум у вбранні українського бренду Lever Couture.

Німецька супермодель обрала для червоного хідника асиметричну сукню в головному кольорі 2024 року за версією Pantone — Peach Fuzz, відтінку оксамитового ніжного персика. Сукню в ляльковому стилі, яка вигідно підкреслила стрункі ноги та підтягнуті руки, зірка доповнила мінімалістичними босоніжками пудрового відтінку та об’ємними сяйливими сережками.

Це не перший вечірній вихід Хайді Клум у бренді Lever Couture: в листопаді минулого року знаменитість сяяла в білосніжній сукні з пір’ям, глибоким декольте і високими розрізами на 12-му щорічному гала-вечорі LACMA Art + Film.

А майже за рік до того Хайді в прозорій сукні Lever Couture засвітилася на прем’єрі фільму Джеймса Кемерона «Аватар: шлях води». Чудовий смак, Хайлі!


Источник материала
Поделиться сюжетом