17 июня, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
5 продуктів для волосся, які необхідні на літо кожній
5 продуктів для волосся, які необхідні на літо кожній

5 продуктів для волосся, які необхідні на літо кожній

Через кардинальну зміну погодних умов перед початком літа варто переглянути рутину з догляду за волоссям. Beauty-редакторка ELLE.UA Олена Бабіцька зібрала п’ять засобів, які неодмінно мають бути на кожному туалетному столику в теплий сезон.

5 продуктів для волосся, які необхідні на літо кожній

Зволожувальна маска для волосся після прийняття сонячних ванн La Biosthetique After Sun Hydrating Hair Mask 

Маска для волосся La Biosthetique After Sun Hydrating Hair Mask — ваша найкраща подружка у відпустці. Усього за кілька хвилин вона відновлює пошкоджені гарячою температурою й ультрафіолетовим випромінюванням локони завдяки інтенсивному зволоженню.

Творці відправили до складу справжній beauty-коктейль із гліцериду ріпакової олії, екстракту шкірки апельсина, провітаміну B5, витяжки з соняшнику, пептидів пшениці. Разом вони доглядають за волокнами волосини по глибині, інтенсивно зволожують і покращують еластичність волосся, захищають його від UV-пошкоджень, відновлюють наявні ушкодження і захищають від вигоряння відтінок.

Олія для захисту волосся від сонця Nashi Argan Sun Line Hair Oil 

Незмивна олія Nashi Argan Sun Line Hair Oil — ваш щоденний «щит» для захисту волосся від агресії довкілля. Цей засіб реконструює, живить і підсилює яскравість волосся, надає йому м`якості, щільності та гнучкості, а UV-фактор оберігає волосся від атмосферних ушкоджень і сонячних променів.

Олії аргани, льону та макадамії в складі день за днем покращують якість волосся, а також допомагають зробити локони після укладки більш структурованими.

Незмивний кондицінер-догляд Everlasting.Colour Leave-In от Kevin.Murphy

Незмивний кондицінер-догляд для захисту кольору та відновлення волося Everlasting.Colour Leave-In від Kevin.Murphy — абсолютний must have для сезону інсоляції. Він забезпечує надійний захист волосся від агресії UVA/UVB-випромінювання, відновлює кератинові зв`язки, робить волосся блискучим та розплутує його. Це незамінний засіб для дівчат, які фарбують локони та бажають «зафіксувати» колір у стані як після салонного фарбування.

Сухий шампунь Olaplex Nº4D

Нерідко буває так, що вже через день після миття голови ми починаємо відчувати дискомфорт через злиплі локони, сильну жирність і свербіж на шкірі. Усі ці неприємності можна усунути за кілька хвилин. Для таких випадків придбайте сухий шампунь. Цей продукт не тільки миттєво освіжає волосся, а й допомагає зробити рефреш вашої укладки через кілька днів після відвідування салону.

Так, сухий шампунь Olaplex Nº4D освіжає волосся, миттєво поглинає себум, створюючи відчуття бездоганної чистоти, заспокоює шкіру голови, виводить шкідливі токсини та прибирає неприємний запах.

Екстракт насіння рамбутана у складі заспокоює шкіру голови та виводить шкідливі токсини, нейтралізуючи забруднення, що спричиняють неприємний запах, а ультрадрібний крохмаль з рису делікатно поглинає зайвий себум та залишає чисте, м’яке волосся без нальоту та порошкоподібного осаду.

Живильна сироватка для волосся, Kiko Milano

Новинка від всесвітньо відомого італійського бренду Kiko Milano — живильна сироватка для волосся, розроблена у співпраці з талановитим перукарем Россано Ферретті. Вона ідеально підходить для відновлення волосся, надання йому шовковистості, живлення та неймовірного блиску. У складі працюють гіалуронова кислота та екстракт італійського горіха, отриманого екологічним способом. Дует цих компонентів бореться із сухістю волосся, запобігає ламкості та пом`якшує волосся, полегшуючи його розчісування.

Легка текстура швидко поглинається та дозволяє використовувати засіб щодня.


Источник материала
Поделиться сюжетом