17 июня, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Слово стилісту: 5 необхідних речей для літа в місті
Слово стилісту: 5 необхідних речей для літа в місті

Слово стилісту: 5 необхідних речей для літа в місті

Знаю, що влітку хочеться виглядати зібрано, стильно та не надто відкрито, особливо, якщо мова йде про гардероб для міста.

Пропоную вашій увазі 5 вдалих речей для літа в місті та поради з їхньої стилізації. Вони працюють уже роками, незалежно від того, які тенденції панують та як змінюється наш ритм життя.

Перший виріб в цьому рейтингу займає легка накидка-пальто або, іншими словами, шазюбль, у більшості випадків без підкладки та з тонкої тканини. Чому я так давно люблю цю річ і чому вона така прекрасна? Саме цей виріб закриває потребу «накинути щось зверху», навіть коли спекотно, адже завдяки тонкій тканині тіло дихає. При цьому варіантів для стилізації такої речі є чимало: з шортами, спідницями, сукнями, легкими шовковими штанами. Для робочих буднів — це саме те, що лікар (читайте «стиліст») прописав.

BEVZA

CĖNC

Наступним, про що поговоримо, буде комплект з шортів і сорочки. Знаю, що тут не одна річ, але це саме те, що триматиме вас у тонусі та не забиратиме час на примірки зранку. Важливо, щоб це була легка тканина, яка пропускає повітря. Вигляд буде таким: закритий верх та відкритий низ. Бонус подібних сетів — комбінаторика, яка в рази більша, ніж у сукні, адже усі вироби комплекту можна носити окремо.

CĖNC

JUL

Шовкові або віскозні штани в моєму рейтингу посідають третє місце. Рекомендую, щоб вибір падав на натуральні та природні відтінки: молочний, чорний, сірий, оливковий, блакитний, шоколадний. Такі речі живуть в гардеробі роками, якщо догляд за ними належний. Стосовно стилізації, це найлегша річ для формування образів, вона буде працювати як фундамент вашого літнього гардероба.

SERENITY

SERENITY

SERENITY

Майка, але не проста. З широкими бретелями й прямого крою в компліментарних до вашої зовнішності кольорах. Замінить десятки плечових виробів на вашому стилістичному шляху, виглядатиме благородно, статусно та дуже по-фемінному. Стилізуємо з тими ж штанами, про які щойно говорили, — і буде щастя вашому гардеробу.

KATIMO

CĖNC

INLYLAND

Ну і на завершення хочеться приправити все чимось неочікуваним. Це може бути літня шапочка, об’ємний капелюх, легка хустина на сумку чи шарф з бахромою. Усі перераховані аксесуари зроблять комплекти грайливими.

INLYLAND

INLYLAND

INLYLAND

Дуже сподіваюся, що мої поради та досвід допоможуть цікаво обіграти ваші літні комплекти. Усім стильного літа. 


Источник материала
Поделиться сюжетом