17 июня, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
“Наші на арені” – розкішна вистава під закриття сезону
“Наші на арені” – розкішна вистава під закриття сезону

“Наші на арені” – розкішна вистава під закриття сезону

12 травня 2024 року Львівський державний цирк запросив львів’ян та гостей міста на чудову програму “Наші на арені”. Побачити програму можна до 16 червня включно і вона вже остання в цьому сезоні. 

Повітряна гімнастка на трапеції артистка Вікторія Комар

Програму розпочинає артистка Вікторія Комар, талановита повітряна гімнастка, вражає глядачів своєю грацією та майстерністю на трапеції, виконуючи складні акробатичні трюки з легкістю та елегантністю. Її виступи захоплюють дух і демонструють неймовірну силу, гнучкість та артистизм.

Віталіна Зубач артистка на партерному кільці

Віталіна Зубач, талановита артистка що працює на партерному кільці, зачаровує глядачів своїми витонченими й елегантними виступами, поєднуючи силу і грацію. Її номер демонструє високий рівень технічної майстерності та художнього таланту.

Ольга та Андрій Спектор

Ольга та Андрій Спектор виконують захоплюючий номер гра з хлистами під назвою “Гірська легенда”, який вражає своєю динамікою та майстерністю. У цьому номері артисти демонструють синхронність і точність рухів, майстерно володіючи хлистами. Їхні трюки включають вражаючі удари та маневри, які потребують високої концентрації та координації. Глядачі заворожено спостерігають за тим, як хлисти рухаються в повітрі з неймовірною швидкістю, створюючи драматичний ефект і додаючи елемент небезпеки до виступу. Цей номер поєднує в собі елементи акробатики, артистизму та технічної досконалості, залишаючи незабутнє враження.

Номер “Ода жінці” у виконанні повітряної гімнастки на полотнах Юлії Новікової

Номер “Ода жінці” у виконанні повітряної гімнастки на полотнах Юлії Новікової – це зворушливе та елегантне шоу, яке віддає шану жіночій силі, грації та красі. У цьому номері Юлія демонструє вражаючу майстерність володіння полотнами, виконуючи складні трюки на великій висоті, що вимагають неймовірної гнучкості, витривалості та артистизму. Кожен рух Юлії наопвнений емоціями, її виконання відображає різні аспекти жіночності – від ніжності та витонченості до сили та рішучості. Полотна, що танцюють разом з артисткою, додають номерові особливого шарму і створюють враження, ніби вона літає. Виступ “Ода жінці” не тільки захоплює технічною складністю, але й надихає своєю художньою глибиною, залишаючи незабутнє враження у серцях глядачів.

Силовий номер “Маестро” багаторазового рекордсмена України артиста Олега Тягнизуба

Силовий номер “Маестро” у виконанні багаторазового рекордсмена України Олега Тягнизуба – це унікальне шоу, що вражає глядачів неймовірною фізичною силою та витривалістю артиста. Олег Тягнизуб, відомий своїми численними рекордами, демонструє в цьому номері дивовижні здібності, які виходять за межі людських можливостей.

Силовий номер “Маестро” багаторазового рекордсмена України артиста Олега Тягнизуба

Під час виступу “Маестро” Олег виконує складні силові трюки, використовуючи різні предмети і власне тіло для демонстрації своїх надзвичайних здібностей. Кульмінація настає коли артист зубами тягне платформу на якій знаходиться близько десяти людей загальною. Вага платформи з людьми складає близько 1000 кілограмів.

Силовий номер “Маестро” багаторазового рекордсмена України артиста Олега Тягнизуба

Номер “Маестро” не тільки демонструє фізичну міць Олега Тягнизуба, але й передає його артистизм, харизму та відданість мистецтву силових виступів. Цей виступ залишає незабутнє враження, показуючи, на що здатна людина з залізною волею та непохитною рішучістю.

Танці на дроті артистки Дарії Очерклевич

Друге відділення програми відкривають танці на дроті у виконанні артистки Дарії Очерклевич – це захоплюючий і витончений номер, який демонструє виняткову майстерність та баланс. Дарія, відома своєю грацією і технічною досконалістю, перетворює виступ на справжнє мистецтво, поєднуючи складні акробатичні елементи з елегантними танцювальними рухами.

Повітряна гімнастка на ременях артистка Лілія Грединюк

Лілія Грединюк, повітряна гімнастка на ременях, вражає глядачів своєю неймовірною силою, гнучкістю та артистизмом. Її виступи на ременях є справжнім шедевром повітряної гімнастики, де кожен рух продуманий і виконаний з надзвичайною точністю.

Повітряна гімнастка на ременях артистка Лілія Грединюк

Під час своїх номерів Лілія піднімається в повітря за допомогою спеціальних ременів, виконуючи складні акробатичні трюки на великій висоті. Вона легко змінює позиції, робить різноманітні обертання та фігури, які вимагають значної фізичної сили та координації. Її рухи плавні і граційні, створюючи ілюзію легкості та невагомості.

Гра з хула-хупами артистки Наталії Слиш

Артистка Наталія Слиш захоплює глядачів своїм неперевершеним номером “Гра з хула-хупами”, демонструючи виняткову майстерність і артистизм. Її виступи з хула-хупами поєднують у собі технічну складність, витонченість та грацію, створюючи захоплююче шоу, яке зачаровує глядачів з перших секунд.

Гра з хула-хупами артистки Наталії Слиш

Під час номера Наталія використовує декілька хула-хупів одночасно, майстерно обертаючи їх на різних частинах тіла – від рук і ніг до шиї та талії. Її рухи точні та скоординовані, що дозволяє їй виконувати складні трюки і комбінації, які виглядають абсолютно бездоганно. Крім того, Наталія додає до свого виступу елементи танцю і акробатики, що робить номер ще більш динамічним і видовищним.

Еквілібр на катушках “ХРОНІКИ ЧАСУ”. Артисти: володарі срібної медалі на міжнародному фестивалі артистів цирку в Бельгіі та спецпризу на фестивалі у Франції – Олексій та Юлія Мруз

Еквілібр на катушках “Хроніки часу” виконується видатними артистами цирку Олексієм та Юлією Мруз, які стали володарями срібної медалі на міжнародному фестивалі в Бельгії та отримали спеціальну нагороду на фестивалі у Франції. У їхньому захоплюючому виступі вони демонструють неймовірну майстерність, баланс та гармонію, виконуючи складні та естетичні трюки на катушках, які символізують нестримний потік часу. Цей номер залишає незабутнє враження завдяки їхньому таланту, емоційному виконанню та унікальному підходу до еквілібру.

Оригінальна дресура з поні “ІРЛАНДСЬКА САГА”

Оригінальна дресура з поні “ІРЛАНДСЬКА САГА”, у виконанні артистів Ольги та Андрія Спекторами, – це неймовірне шоу, яке переносить глядачів у світ казки та фантазії. Їхні виступ вражає не лише технічною майстерністю, але й красою взаємодії між артистами та поні, створюючи неймовірну атмосферу між людиною і твариною. “Ірландська сага” викликає в глядачів магію і вражає своєю оригінальністю та креативністю в поданні дресурних вистав.

Оригінальна дресура з поні “ІРЛАНДСЬКА САГА”

У випадку повітряної тривоги дійство буде зупинено та всім присутнім необхідно буде перейти в укриття. Після відбою повітряної тривоги вистава продовжиться. Якщо повітряна тривога буде довготривалою – вистава скасовується, а квитки будуть дійсними на наступну дату (про це повідомлятиме особисто адміністрація сайту продажу квитків та адміністрація Цирку). Кошти за куплені квитки, у випадку відмови щодо перенесення на іншу дату, не повертаються.

Соло-комік артист Олексій Красних

Майстерним обрамленням для вистави стали виступи соло-коміка артиста Олексія Красних та шоу-балету “Атлантік” під керівництвом Тетяни Мазуркіної. Світлову та лазерну анімацію створили Євгенія та Ігор Тереховські.

Шоу-балет “Атлантік” під керівництвом Тетяни Мазуркіної

Новорічна циркова програма триватиме до 16 червня 2024 року. Дізнатися про графік вистав можна на сайті цирку або за телефоном +380987156868 . Вартість квитків від 100 гривень. Квитки можна придбати за посиланням: https://soldout.ua/category/Lviv/circus

Роман МЕТЕЛЬСЬКИЙ

Источник материала
Поделиться сюжетом