У проєкті гастрономічних вражень. «ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом» працюватиме Олена Жаботинська — бренд-шеф ресторанної компанії «23 ресторани» в Івано-Франківську.
На кухні технічного партнера GAGGENAU вона пропонує приготувати сезонну їжу — овочевий оладок з лабне. Лише 15 хв — і легка, поживна та дуже смачна страва готова.
Інгредієнти для приготування:
Гарбуз свіжий — 30 г
Перець болгарський червоний — 15 г
Кабачок або цукіні — 80 г
Картопля — 80 г
Морква — 40 г
Кукурудзяне борошно — 20 г
Яйце куряче — 1 шт.
Петрушка свіжа — 8 г
Олія кукурудзяна — 30 г
Лабне — 50 г
Соняшник смажений — 10 г
Мікрогрін — 5 г
Зелена олія — 2 г
Детальний рецепт та лайфхаки від шефа — завтра у відео. Продукти — у WINETIME. Нехай смакує!