Благодійні ініціативи червня на підтримку України та українців
Благодійні ініціативи червня на підтримку України та українців

Благодійні ініціативи червня на підтримку України та українців

Ювелірні вироби в проєкті Superhumans, благодійний забіг на підтримку військових з ампутаціями та футболки, створені спільно з «Госпітальєрами», — з таких соціальних ініціатив розпочалося літо..

На що варто звернути увагу? Ми зібрали благодійні проєкти червня.

Футболки від Lúna та «Госпітальєрів»

Український бренд Lúna спільно з медичним батальйоном «Госпітальєри» створив благодійну футболку. Вона має три декоративні елементи з конкретними значеннями: тасьма з назвою батальйону, зображення «рука в руці», що уособлює роботу медиків, та шеврон «Госпітальєрів». Героїнями проєкту стали чотири парамедикині батальйону, які беруть участь в евакуаційних рейсах до гарячих точок: Лемешко Іванна, Селіверстова Катерина, Прокаєва Анастасія та Марченко Вероніка.

100% з продажів футболки бренд спрямує на потреби батальйону. У межах ініціативи вони планують зібрати 1 мільйон гривень.  

Благодійні ініціативи червня на підтримку України та українців - Фото 1

Благодійні ініціативи червня на підтримку України та українців - Фото 2

Благодійні ініціативи червня на підтримку України та українців - Фото 3

Проєкт від POCHÉ та Superhumans

Український бренд ювелірних виробів POCHÉ та Superhumans Center презентують благодійний проєкт «ПРЕКРАСНІ». Його обличчям стали українці з ампутаціями та іншими травмами, спричиненими війною. 

Проєкт нагадує, що сила є в кожному з нас. І особливо в темні часи надважливо не зупинятись і продовжувати боротьбу за своє внутрішнє світло. 20% з продажу колекції бренд передасть до Superhumans.

Благодійні ініціативи червня на підтримку України та українців - Фото 4

Благодійні ініціативи червня на підтримку України та українців - Фото 5

Благодійні ініціативи червня на підтримку України та українців - Фото 6

Відеоманіфест для підтримки України

Марк Гемілл та Олександр Усик разом з донорами з усього світу записали маніфест, мета якого — запустити нову хвилю підтримки України міжнародною спільнотою та підкреслити, що будь-яка причина залишатись на боці правди важлива. 

Благодійний забіг Go to the Future

Де: ВДНГ
Коли: 16 червня

Благодійний забіг організовують на підтримку військових з ампутаціями. Мета заходу — обʼєднати людей, привернути увагу до теми протезування та показати,  що ампутація не є обмеженням. Після забігу на локації пройде великий сімейний пікнік на свіжому повітрі. Усі охочі зможуть взяти участь у тренуваннях, позайматися йогою та стретчингом. Для дітей пройдуть спортивні майстер-класи з паркуру та стрибків на батуті. Працюватиме спеціально облаштована дитяча зона зі скеледромом.

Благодійні ініціативи червня на підтримку України та українців - Фото 7

Своп-вечірка від благодійного фонду «Рідні»

Де: вул. Кульпарківська 200а, Львів
Коли: 15 червня

Благодійна своп-вечірка — це зручний та екологічний спосіб оновити свій гардероб, обмінюючи одяг, який вам більше не потрібен, на щось нове. Подія підтримує дітей, що залишилися без рідних — речі, які не обміняються, спрямують до соціального проєкту «ЛАСКА». У програмі події також планують організувати лекцію від стиліста про свідому сучасну моду. Зареєструватися на подію можна за посиланням.

Источник материала
loader