Макіяж на випускний-2024: 11 найкрасивіших ідей
Макіяж на випускний-2024: 11 найкрасивіших ідей

Макіяж на випускний-2024: 11 найкрасивіших ідей

Яким має бути макіяж на випускний? Насамперед він має подружитися з вбранням для випускного балу, гармоніювати з манікюром і в принципі бути доречним: відповідати віку, заходу і настрою.

Безумовно, makeup-образ має подобатися школярці, а також поєднуватися з кольоротипом і особливостями обличчя. 

Найкраще уникати насичених червоних губ, смоукі айс і занадто великої кількості продуктів для макіяжу — всі ці акценти чудово підходять для більш дорослих дівчат, але погано поєднуються з ніжним дівочим образом.

Натомість для макіяжу на випускний-2024 віддайте перевагу невагомим текстурам, легкому покриттю, натуральним відтінкам, акуратним стрілкам, рожевим рум`янам, а також тональному крему в поєднанні з рідким хайлайтеру, що забезпечить гарну підсвітку шкіри наче зсередини. Якщо хочете зробити погляд більш виразним — використовуйте кілька пучків накладних вій, але не перестарайтеся.

Beauty-редакторка ELLE.UA Олена Бабіцька надихнулася роботами з Instagram-акаунтів іменитих візажистів та зібрала 11 найкрасивішіих ідей на випускний 2024 року. Тут ви знайдете елегантні, легкі та акцентні макіяжі на випускний бал.

Макіяж на випускний 2024 фото 1

Макіяж на випускний 2024 фото 6

Instagram: @patrickta

Макіяж на випускний 2024 фото 7

Instagram: @charlottetilbury

Макіяж на випускний 2024 фото 8

Instagram: @rhode

Макіяж на випускний 2024 фото 9

Instagram: @haileybieber


Источник материала
loader