Що таке твілі та як їх носити
Що таке твілі та як їх носити

Що таке твілі та як їх носити

Аксесуари є чи не найголовнішими елементами в образі. Саме вони допомагають навіть найпростішому вбранню заграти новими барвами та привернути десятки поглядів. Варіантів, як прикрасити свій вихід, є багато. Обрати трендову сумку, ремінь, бейсболку чи улюблене намисто — це вже вподобання кожного. Однак сьогодні пропонуємо вам звернути увагу на ще один аксесуар, який стане незамінним у літньому гардеробі, — твілі. 

Твілі — це вузька двостороння смужка тканини зі скошеними кінцями, яка дещо нагадує хустку. Здебільшого її можна знайти в різних варіаціях — коротку або навпаки довгу, яку можна зав’язати як бант, однотонну мінімалістичну або, найчастіше, доповнену яскравим орнаментом. Носити твілі теж можна кількома способами: як прикрасу на руку, шию чи голову, як ремінь чи краватку, вплівши в зачіску або ж зав’язавши на сумку чи джинси. 

Вперше такий аксесуар був представлений брендом Hermes у 1930-х роках. Тоді прикрасу вплітали в головні убори для верхової їзди, однак згодом твілі стали використовувати й в інших цілях. 

Що таке твілі та як їх носити - Фото 1

Стрітстайл-модниці стилізують твілі як у casual-образах, наприклад, на сумці, поєднуючи з об’ємними джинсами та косухами; так і в більш офіційному стилі на шиї зі строгими костюмами або елегантними сукнями. 

Що таке твілі та як їх носити - Фото 2

Щоб ви могли обрати ті моделі твілі, які вам до вподоби, зібрали для вас кілька позицій від українських брендів. 

Що таке твілі та як їх носити - Фото 3

Oliz

Що таке твілі та як їх носити - Фото 4

Oliz

Що таке твілі та як їх носити - Фото 5

Shpalta

Що таке твілі та як їх носити - Фото 6

DOLYA

Що таке твілі та як їх носити - Фото 7

Lady Di Atelier


Источник материала
loader