Крессіда Каупер — головна фешн-зірка «Бріджертонів»: як змінився стиль героїні в третьому сезоні
Крессіда Каупер — головна фешн-зірка «Бріджертонів»: як змінився стиль героїні в третьому сезоні

Крессіда Каупер — головна фешн-зірка «Бріджертонів»: як змінився стиль героїні в третьому сезоні

Розкішні костюми, вигадливі зачіски та продумані до деталей аксесуари — це лише кілька причин, за які ми так обожнюємо «Бріджертонів». Третій сезон серіалу, який вже повністю можна переглянути на Netflix, подарував нам ще більше захопливих образів і перевтілень персонажів. Зокрема, у нових епізодах ми спостерігали за грандіозною трансформацією Пенелопи Фезерінгтон, яка, залишивши позаду розмаїття жовтих суконь і квіткових принтів, постала в більш елегантному й спокусливому вигляді. Так, творці стрічки намагалися відобразити справжню особистість персонажки, яка в попередніх сезонах губилася за барвистим вбранням. 

Однак не лише Пенелопа отримала свої фешн-моменти в третьому сезоні. Головною модницею, яка прикувала погляди, певно, всіх глядачів, стала Крессіда Каупер. У нових епізодах героїня отримала значно більше екранного часу, аніж це було раніше, тож ми мали вдосталь часу, щоб роздивитися її новий стиль. 

Хоч перевтілення Крессіди було не таким помітним, як у Фезерінгтон, художники з костюмів все ж дещо змінили вбрання персонажки, відповідно до тих обставин, у яких вона перебувала. Три роки поспіль Каупер намагалася знайти собі гідного чоловіка, однак усі кандидати, які з’являлися на її шляху, так чи інакше згодом зникали. До цього додався ще й тиск з боку батьків, які бажали чимскоріше видати доньку заміж і навіть пішли на те, щоб скоротити для неї грошову допомогу. 

Зважаючи на все, творці образів зійшлися на тому, що необхідно показати Крессіду у вигляді красивого, але дуже вразливого птаха, який сидить у клітці. Це вони переважно намагалися відобразити через об’ємні рукави, доповнені різними елементами: громіздкими квітами, пір’ям чи бахромою. Крім цього, помітно стали виділятися й аксесуари, як-от тонкі прозорі рукавички, великі клатчі, вигадливі шпильки у рельєфних масивних зачісках та намиста й сережки з дорогоцінними камінцями. Хтось із користувачів соцмереж припустив, що таким чином, обираючи всі ці об’ємні деталі, Каупер немовби емоційно віддаляється й закривається від інших персонажів.

Утім, попри те, що стиль Крессіди можна описати одним словом — «екстравагантність», колірна палітра її образів продовжує мінитися ніжними пастельними відтінками: рожевим, блакитним, бежевим і салатовим. 


Источник материала
Поделиться сюжетом